1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 XenForo 1.1.4 Upgrade Fails!

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Quiver, Mar 30, 2013.

  1. Quiver

    Quiver Active Member

    XenForo 1.1.4 upgrade is repeatedly failing for Admins Forum.
    Error: "Line 18: Template Syntax Error". It's locked in upgrade.
    I cannot use the forum unless I upgrade. But I cannot upgrade.
    I didn't take a backup either, which is my biggest ever mistake!
    I suppose I wasn't expecting something to go wrong. SILLY ME!
    Could someone please offer advise? If that's even possible for this.
    Because my biggest fear here is: Start all over again. No thanks. :(
     
  2. MattW

    MattW Well-Known Member

  3. Quiver

    Quiver Active Member

    Very similar. But that was fixed by clearing my browser cache.
    I am very unhappy to say that that trick is not working now. :(
     
  4. tyteen4a03

    tyteen4a03 Well-Known Member

    In which step does this happen?
     
  5. Quiver

    Quiver Active Member

    It gets as far as rebuilding Admin Templates (importing).
     
  6. Biker

    Biker Well-Known Member

    It's possible you had a corrupted download/upload. Download the 1.1.4 update from XF and upload the files to your server, then attempt the upgrade again.
     
    Steve F, Fufu and Quiver like this.
  7. Quiver

    Quiver Active Member

    That appears to have been the issue. All working now, thanks. :)
     
    MattW likes this.

Share This Page