• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Cannot reproduce Wrong username in last poster

MattW

Well-known member
#1
In the below screen shot, the thread titled Attending shows myself as the last poster today at 1:22am
image.jpg

I was in bed!

The last person to post was a different member at that time
image.jpg

This is on 1.2 Beta 5
 

MattW

Well-known member
#2
I've imported my nightly database backup into my dev forum, and there are a few inconsistencies with the details of the last poster in that thread in various places.

New Posts (incorrect)
wrong_user1.PNG

Forum Index (correct)
wrong_user2.PNG


Sub Forum listing (correct)
wrong_user3.PNG

Thread list inside node (incorrect)
wrong_user4.PNG
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
That just shows the thread record is wrong (just one place).

It's not really feasible for us to debug unless there's some level of consistency happening with it. You can fix it by rebuilding thread information?

Do you have an add-on that affects post submission in anyway (such a merging back to back posts or anything like that)? It could be a bug from something like that.
 

MattW

Well-known member
#4
That just shows the thread record is wrong (just one place).

It's not really feasible for us to debug unless there's some level of consistency happening with it. You can fix it by rebuilding thread information?

Do you have an add-on that affects post submission in anyway (such a merging back to back posts or anything like that)? It could be a bug from something like that.
No, I don't have any add-ons with that capability.

Rebuilding thread information doesn't fix it.
 

Dynamic

Well-known member
#7
I am also having similar issues. It's been like that for a month now. Except with mine it shows the wrong thread information in the last post section, then redirects you to the correct thread when clicked. Is there a way you fixed your issue?

Thanks.