1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Wrong image path?

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by Sir Timothy, Aug 21, 2014.

  1. Sir Timothy

    Sir Timothy Member

    http://ogcredux.cf/forums

    Can someone help me? My current image path for the style is styles/baisik/xenforo but it doesnt seem right :( thanks.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The image path is set in Style Properties for each style.

    upload_2014-8-21_19-37-52.png

    Set it to wherever the style folder is located.
     
  3. Sir Timothy

    Sir Timothy Member

    Nope isnt working
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What isn't working?

    Responses such as that aren't really going to help you get it resolved.
     
    Amaury likes this.
  5. Sir Timothy

    Sir Timothy Member

    Oh the images still don't show
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you screenshot the styles directory on your server and also the image path setting in SPs?

    And have you actually uploaded the images to the server?
     
  7. Sir Timothy

    Sir Timothy Member

    here it is
     

    Attached Files:

  8. Russ

    Russ Well-Known Member

  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you expand the baisik folder and screenshot that?
     
  10. Sir Timothy

    Sir Timothy Member

    ok nvm, the error was that another host seemed to have merged with mine; I guess that's what you get with free hosting.

    resolved thanks.
     

Share This Page