White page, over css...

Flo0975

Member
good nights,
My forum has become white with no css ...



I had put himself snippet of code into config.php:
$config['cache']['enabled'] = true;
$config['cache']['frontend'] = 'Core';
$config['cache']['frontendOptions']['cache_id_prefix'] = 'xf_';
$config['cache']['cacheSessions'] = true;

I was removing my is her put her:
http://prntscr.com/6wyiz1
http://prntscr.com/6wyj9g
 

Flo0975

Member


I did a rebuild master data during the rebuild its my put her:
Server Error
Server Error
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

  1. Zend_Db_Adapter_Mysqli->_connect() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 315
  2. Zend_Db_Adapter_Abstract->getConnection() in XenForo/Application.php at line 727
  3. XenForo_Application->loadDb()
  4. call_user_func_array() in XenForo/Application.php at line 970
  5. XenForo_Application->lazyLoad() in XenForo/Application.php at line 1001
  6. XenForo_Application::get() in XenForo/Application.php at line 1571
  7. XenForo_Application::getDb() in XenForo/Session.php at line 236
  8. XenForo_Session->__construct() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 46
  9. XenForo_Install_Controller_Upgrade->_setupSession() in XenForo/Controller.php at line 306
  10. XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 346
  11. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  12. XenForo_FrontController->run() in /var/www/vhosts/xxxxxx/httpdocs/install/index.php at line 18
 
Top