1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

where spam link ?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by lalalatrululu, Mar 14, 2011.

  1. lalalatrululu

    lalalatrululu Member

    hello
    can u tell me plz where is spam link ?
    what can i do in admin panel to get it back on?
    i'm admin on my forum
    take a look at screenshot Screen shot 2011-03-14 at 8.59.25.png
     
  2. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    In the ACP-

    Users--> User Group Permissions: --> Administrative

    Set: Use the spam cleaner to allow​

    fdgdfgsgfgfdgfdg.png

    I have done that and set the permissions for the user as well and not seeing it either ...investigating....
     
    lalalatrululu likes this.
  3. lalalatrululu

    lalalatrululu Member

    its set to allow
    i even tried to add specific user permission to allow spam cleaner, but even after that link "spam" isn't appear
    i don't know what can i do plz give me advice
     
  4. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    try...

    In the ACP
    Home --> Options --> Spam Management

    At the top find this

    Spam Cleaner User Criteria:

    • Maximum message count:
    • Maximum Days Since Registration:
    • Maximum Likes Received:
    set all of these values to 0


    wssa.png
     
  5. kforo

    kforo Active Member

  6. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    You will have to make a test user if you are on a new install and post as a test user as I don't think the forum would allow you to mark an administrator's posts as spam just to throw that out there. :)

    Dsafdsgsfda.png
     
    lalalatrululu likes this.
  7. lalalatrululu

    lalalatrululu Member

    ya but i try to mark as spam some post from another member, not me
    and i don't see spam link
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  9. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    Have you sorted it out?

    What usergroup is the other member in?
     
  10. nora

    nora Member

    What about if, as SuperAdmin, I would like to use spamcleaner ( I find it useful to chek ip addresses ) with users in Administrative Group ?

    I didnt find a way to do this, since there's not the link on post message for them...
    Thanx.
     
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Administrators are not moderators.
    This should help: http://xenforo.com/help/moderators/
     
  12. jmurrayhead

    jmurrayhead Well-Known Member

    This was confusing the hell out of me for a moment. As I'm using old data from my live board for testing, everyone met the max registration date allowed criteria for using the spam cleaner.
     
    Kevin likes this.
  13. Kevin

    Kevin Well-Known Member

    ... and that answers that one for me. I am converting some sites from vBulletin (some dormant, some active) and a few spam threads made their way over but I wasn't seeing the "Spam" link.
     

Share This Page