1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 When posting url links, this error shows

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by onionaut, Apr 5, 2013.

  1. onionaut

    onionaut Member

    preg_match() [function.preg-match]: Delimiter must not be alphanumeric or backslash
    preg_match() in XenForo/Helper/Media.php at line 58
    ->_convertMediaLinkToEmbedHtml() in XenForo/Helper/Media.php at line 39
    ::convertMediaLinkToEmbedHtml() in XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php at line 174
    ->_autoLinkUrl() in XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php at line 156
    preg_replace_callback() in XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php at line 131
    ->filterString() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 488
    ->renderString() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 467
    ->renderTreeElement() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 444
    ->renderSubTree() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 424
    ->renderTree() in XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php at line 53
    ->renderTree() in XenForo/BbCode/Parser.php at line 503
    ->render() in XenForo/Helper/String.php at line 218
    ::autoLinkBbCode() in XenForo/ControllerPublic/Forum.php at line 540
    ->actionCreateThreadPreview() in XenForo/FrontController.php at line 310
    ->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    ->run() in /home/amulet1/public_html/index.php at line 13
    When post url links, it shows this

    Anyone encountered this before?

    How can one resolve this issue?

  2. onionaut

    onionaut Member

    ah, found out it is due to a change i made in the facebook video embed code.

Share This Page