1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 What is this error referring to?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by gavpeds, Jan 6, 2016.

  1. gavpeds

    gavpeds Active Member

    I got this error, is this something to do with bounce email log?

    Zend_Mail_Protocol_Exception: Email to removed@gmail.com failed: Incorrect authentication data - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
    Generated By: Unknown Account, 16 minutes ago
    Stack Trace
    #0 /home/window/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp/Auth/Login.php(95): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(235)
    #1 /home/window/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(217): Zend_Mail_Protocol_Smtp_Auth_Login->auth()
    #2 /home/window/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(217): Zend_Mail_Protocol_Smtp->helo('localhost')
    #3 /home/window/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
    #4 /home/window/public_html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #5 /home/window/public_html/library/XenForo/Mail.php(175): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
    #6 /home/window/public_html/library/XenForo/Mail.php(152): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
    #7 /home/window/public_html/library/XenForo/Model/UserConfirmation.php(153): XenForo_Mail->send('removed@gmail.co...', 'levana')
    #8 /home/window/public_html/mobiquo/lib/TTForum.php(300): XenForo_Model_UserConfirmation->sendEmailConfirmation(Array)
    #9 /home/window/public_html/mobiquo/lib/classTTSSO.php(120): TTForum->createUserHandle('removed@gmail.co...', 'levana', 'No69rCjv', false, Array, Array, Array)
    #10 /home/window/public_html/mobiquo/lib/classTTSSO.php(86): TTSSOBase->createUser('removed@gmail.co...', 'levana', '123321', Array, false)
    #11 /home/window/public_html/mobiquo/include/sign_in.php(23): TTSSOBase->signIn(Array)
    #12 [internal function]: sign_in_func(Object(xmlrpcmsg))
    #13 /home/window/public_html/mobiquo/lib/xmlrpcs.inc(1038): call_user_func('sign_in_func', Object(xmlrpcmsg))
    #14 /home/window/public_html/mobiquo/lib/xmlrpcs.inc(951): xmlrpc_server->execute(Object(xmlrpcmsg))
    #15 /home/window/public_html/library/Tapatalk/xmlrpcs.php(36): xmlrpc_server->parseRequest('\r\n<methodCall>\r...', 'US-ASCII')
    #16 /home/window/public_html/mobiquo/mobiquo.php(166): Tapatalk_xmlrpcs->service()
    #17 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(53) "http://windowcleaningforums.co.uk/mobiquo/mobiquo.php"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It's unrelated to email bounces. It's saying that mail failed to send, likely because your SMTP username/password are incorrect (or the server rejected them for whatever reason).
     
  3. gavpeds

    gavpeds Active Member

    Must be something else then as im using mandrill smtp settings but other emails seem to be working fine.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It may have been a temporary glitch, but it's the SMTP server returning an error (or an unexpected response at least).
     
  5. gavpeds

    gavpeds Active Member

    Ah yes it was. I just moved servers and had to disable smtp restrictions on the new server.,
     

Share This Page