1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Voting in Poll Bug!

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Shane, May 7, 2011.

  1. Shane

    Shane New Member

    This Bug was reported to me! The link to our XenForo BUGS thread is here
    Mysqli statement execute error : Duplicate entry '25-1' for key 'PRIMARY'
        Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
        Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
        Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 574
        Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in XenForo/Model/Poll.php at line 304
        XenForo_Model_Poll->voteOnPoll() in XenForo/ControllerPublic/Thread.php at line 1019
        XenForo_ControllerPublic_Thread->actionPollVote() in XenForo/FrontController.php at line 310
        XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
        XenForo_FrontController->run() in /home/techforo/public_html/index.php at line 13
    Your thoughts?
  2. Shane

    Shane New Member

    I don't no if this is a bug for sure, but the user assured me that he only clicked once.
  3. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    I am not able to reproduce this. Could they have double clicked it?
  4. Shane

    Shane New Member

    The member assures me that he didn't, but oh well...
  5. Shane

    Shane New Member

    I am not getting it either, so I don't know.
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    There's a race condition here. I've done what I can to prevent the error.

Share This Page