• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Uploading a File error?

Ablac

Active member
#1
We just move our site to a new server and now when i try to upload a file in a message we get this message.

Screen Shot 2012-06-08 at 1.02.42 PM.png Any Ideas?

-EDIT

I rebuild the master data by going to url/install and clicking rebuild and it fixed some of the issues but now im getting this.

Screen Shot 2012-06-08 at 1.10.30 PM.png
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
You need to check the internal_data and data folders are writeable (CHMOD 0777)

Also, is the forum currently password protected using htaccess?
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#3
What Yorick said. Check the directory permissions on data and internal_data. And note that the flash uploader doesn't work behind a .htaccess login:

Admin CP -> Home -> Options -> Attachments -> Use Flash Uploader

In the case of a very large attachment you might be exceeding a server limit. How large is the file? Do you get this error with all files?

If the error persists then I can take a look if you give me FTP and admin access.
 

Ablac

Active member
#6
Having another issue now... Users cant upload avatars, admins cant even upload them from the A-CP.

When you try to upload them you get this error.
Screen Shot 2012-06-10 at 9.38.03 PM.png

Also when we upload an image we dont have the options, Thumbnail or Full Image to insert the images.
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#7
Does that happen with all images? Try some different file types (gif, png, jpg, etc).

What image library?

Admin CP -> Home -> Options -> Attachments -> Default Image Processor

Try a different library if available.