1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Upgrade Server Error

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Mart456, Aug 17, 2013.

  1. Mart456

    Mart456 Member

    Hi I just tried to upgrade to 1.2 and get the following server error:

    Server Error
    Server Error
    Mysqli statement execute error : Duplicate entry '332-6' for key 'definition_id_style_id'

    1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 317
    2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
    3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 632
    4. Zend_Db_Adapter_Abstract->update() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2366
    5. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertiesFromArray() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2270
    6. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertyXml() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2203
    7. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertyDevelopmentXml() in XenForo/Deferred/ImportMasterData.php at line 26
    8. XenForo_Deferred_ImportMasterData->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 61
    9. XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 197
    10. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 320
    11. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 254
    12. XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
    13. XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 216
    14. XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
    15. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    16. XenForo_FrontController->run() in /var/www/html/overlandsphere/overland-forum/install/index.php at line 18
    could anyone please help?
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    We've seen this before, but haven't seen what actually causes it - it seems to relate to unexpected data in the database. If you refresh, you should get some different numbers in the exact error message. It should fix itself after a few times.
  3. Mart456

    Mart456 Member

    Thanks that worked.

Share This Page