• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 Upgrade problems

Sean James

Well-known member
#1
I am trying to update my board to 1.1.4, but during the upgrade I am getting this error message:

Server Error
Server Error

Mysqli statement execute error : Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model/DataRegistry.php at line 164
  4. XenForo_Model_DataRegistry->set() in XenForo/Model/Style.php at line 434
  5. XenForo_Model_Style->rebuildStyleCache() in XenForo/DataWriter/Style.php at line 171
  6. XenForo_DataWriter_Style->_rebuildCache() in XenForo/DataWriter/Style.php at line 162
  7. XenForo_DataWriter_Style->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1385
  8. XenForo_DataWriter->save() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 699
  9. XenForo_Model_StyleProperty->updatePropertyCacheInStyle() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 632
  10. XenForo_Model_StyleProperty->rebuildPropertyCacheInStyleAndChildren() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2316
  11. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertiesFromArray() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2187
  12. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertyXml() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2120
  13. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertyDevelopmentXml() in XenForo/CacheRebuilder/ImportMasterData.php at line 45
  14. XenForo_CacheRebuilder_ImportMasterData->rebuild() in XenForo/ControllerHelper/CacheRebuild.php at line 26
  15. XenForo_ControllerHelper_CacheRebuild->rebuildCache() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 232
  16. XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRebuild() in XenForo/FrontController.php at line 310
  17. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
  18. XenForo_FrontController->run() in /home/pearl/public_html/xenforo/install/index.php at line 18