1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 unable to enable/disable xenforo smilies - java script error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by XxUnkn0wnxX, Apr 19, 2014.

  1. XxUnkn0wnxX

    XxUnkn0wnxX Active Member

    i am unable to disable or enable smiles when i uptick or tick a box i get this error:

    [​IMG]

    Code:
    PHP
    <!DOCTYPE html>
    <html id="XenForo" lang="en-US" dir="LTR" class="Admin ">
    <head>
    <meta charset="utf-8"/>
    <meta name="robots" content="noindex"/>
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge,chrome=1"/>
    <title>Error | Admin CP - Portal Centric</title>
    <noscript><style>.JsOnly{display:none!important;}</style></noscript>
    <link rel="stylesheet" href="admin.php?_css/&amp;css=public%3Axenforo%2Cpublic%3Aform%2Cadmin%2Cheader%2Cfooter&amp;dir=LTR&amp;d=1397920125"/>
    <link rel="stylesheet" href="admin.php?_css/&amp;css=ADMIN%2Cbbcode_tabs%2Cnat_admin_css%2Cwaindigo_outdated_addons_installupgrade&amp;dir=LTR&amp;d=1397920125"/>
    <script src="js/jquery/jquery-1.11.0.min.js"></script>
    <script src="js/xenforo/xenforo.js?_v=95a4ada2"></script>
    <script src="js/xenforo/acp_quicksearch.js?_v=95a4ada2"></script>
    <script>
    
    jQuery.extend(true, XenForo,
    {
        serverTimeInfo: { now: 1397929793, today: 1397916000, todayDow: 0 },
        _enableOverlays: "1",
        _animationSpeedMultiplier: "1",
        _overlayConfig:
        {
            top: "10%",
            speed: 200,
            closeSpeed: 100,
            mask:
            {
                color: "rgb(26, 26, 26)",
                opacity: "0.8",
                loadSpeed: 200,
                closeSpeed: 100
            }
        },
        _loadedScripts: {"bbcode_tabs":true,"nat_admin_css":true,"ADMIN":true,"waindigo_outdated_addons_installupgrade":true,"js\/xenforo\/sidebar.js?_v=95a4ada2":true},
        _cookieConfig: { path: "/", domain: "", prefix: "xf_"},
        _csrfToken: "1,1397929793,a9458fe3b1e2fa1bd1603ec3fd36eec98063ed6a",
        _csrfRefreshUrl: "admin.php?login/csrf-token-refresh",
        _jsversion: "95a4ada2",
        _manualDeferUrl: "admin.php?tools/run-deferred"
    });
    
    jQuery.extend(XenForo.phrases,
    {
        cancel: "Cancel",
    
        a_moment_ago:    "A moment ago",
        one_minute_ago:  "1 minute ago",
        x_minutes_ago:   "%minutes% minutes ago",
        today_at_x:      "Today at %time%",
        yesterday_at_x:  "Yesterday at %time%",
        day_x_at_time_y: "%day% at %time%",
    
        day0: "Sunday",
        day1: "Monday",
        day2: "Tuesday",
        day3: "Wednesday",
        day4: "Thursday",
        day5: "Friday",
        day6: "Saturday",
    
        _months: "January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December",
        _daysShort: "Sun,Mon,Tue,Wed,Thu,Fri,Sat",
    
        following_error_occurred: "The following error occurred",
            server_did_not_respond_in_time_try_again: "The server did not respond in time. Please try again.",
        click_image_show_full_size_version: "Click this image to show the full-size version.",
        no_items_matched_your_filter: "No items matched your filter.",
        processing: "Processing",
        cancel: "Cancel",
        cancelling: "Cancelling"
    });
    
    </script>
    <script src="js/xenforo/sidebar.js?_v=95a4ada2"></script>
    <link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/3.2.1/css/font-awesome.css" rel="stylesheet">
    </head>
    <body data-controller="XenForo_ControllerAdmin_Smilie::actionToggle; "><script type="text/javascript">//<![CDATA[try{(function(a){var b="http://",c="portalcentric.net",d="/cdn-cgi/cl/",e="img.gif",f=new a;f.src=[b,c,d,e].join("")})(Image)}catch(e){}//]]></script>
    <div id="header">
    <div id="logoLine">
    <div class="pageWidth">
    <a href="http://xenforo.com" target="XenForo"><img src="styles/detour/xenforo/XenForo-small.png" id="logo"/></a>
    <h2 id="version"><a href="http://xenforo.com" target="XenForo">XenForo</a> 1.3.1</h2>
    <a href="admin.php?login/logout&amp;_xfToken=1%2C1397929793%2Ca9458fe3b1e2fa1bd1603ec3fd36eec98063ed6a" id="logoutLink">Log out XxUnkn0wnxX</a>
    </div>
    </div>
    <div id="tabsNav">
    <div class="pageWidth">
    <ul class="acpTabs">
    <li class="active"><a href="admin.php">Home <span class="outdatedAddOns">4</span></a></li>
    <li><a href="admin.php?applications/">Applications</a></li>
    <li><a href="admin.php?adManagement/">Ad Management</a></li>
    <li><a href="admin.php?users/">Users</a></li>
    <li><a href="admin.php?appearance/">Appearance</a></li>
    <li><a href="admin.php?tools/">Tools</a></li>
    <li class="separated Popup" id="AdminSearch">
    <a rel="menu" class="PopupClosed" accesskey="f">Search</a>
    <div class="Menu" id="AdminSearchMenu">
    <form action="admin.php?search/" id="AdminSearchForm" data-target="#AdminSearchResults" method="post" class="xenForm formOverlay">
    <label> <input type="search" name="q" value="" results="0" class="textCtrl" id="AdminSearchInput"/></label>
    <input type="hidden" name="_xfToken" value="1,1397929793,a9458fe3b1e2fa1bd1603ec3fd36eec98063ed6a"/>
    </form>
    <div id="AdminSearchResults"></div>
    </div>
    </li>
    <li class="separated"><a href="./" target="_blank">Portal Centric</a></li>
    </ul>
    </div>
    <div class="pad"></div>
    </div>
    </div>
    <div id="body" class="pageWidth">
    <div id="contentContainer">
    <div id="content">
    <noscript><p class="importantMessage">The XenForo Admin Control Panel requires JavaScript. Please enable it before proceeding.</p></noscript>
    <!--[if lt IE 8]>
                    <p class="importantMessage">You are using an out of date browser. It  may not display this or other websites correctly.<br />You should upgrade or use an <a href="https://www.google.com/chrome" target="_blank">alternative browser</a>.</p>
                <![endif]-->
    <div id="breadcrumbsContainer">
    <ul id="breadcrumbs">
    <li><a href="admin.php">Home</a></li>
    <li><a href="admin.php?smilies/">Smilies</a></li>
    </ul>
    </div>
    <div class="titleBar">
    <h1>Error</h1>
    </div>
    <div class="errorOverlay">
    <a class="close OverlayCloser"></a>
    <div class="baseHtml">
    <label for="ctrl_0" class="OverlayCloser">Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again.</label>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div id="footer">
    <div id="copyright">
    <a href="http://xenforo.com" class="concealed">Forum software by XenForo&trade; <span>&copy;2010-2014 XenForo Ltd.</span></a>
    </div>
    </div>
    </div>
    <ul id="sideNav" class="FixedSidebar">
    <li class="sideNavSection"><a>Options
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/">Options
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?moods/">Moods
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/nodesAsTabs">Nodes As Tabs
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?route-filters/">Route Filters
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?notices/">Notices
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?notices/">List Notices
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a>BB Code &amp; Smilies
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bb-codes/">Custom BB Codes
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bb-code-media-sites/">BB Code Media Sites
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?smilies/">Smilies
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a>Bb Codes &amp; Buttons Manager
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bbm-bbcodes/">Bb Codes Manager
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bbm-buttons/">Buttons Manager
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/bbm_bbcodemanager">Bb Codes options (Bbm)
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/bbm_xenforo_bbcodes_control">Bb Codes options (Xen)
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/bbm_buttonmanager">Buttons Manager options
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?add-ons/">Add-ons
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/">List Add-ons
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/install-upgrade">Install &amp; Upgrade
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/update-check">Update Checker [3]
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/outdated">Outdated Add-ons
    <span class="outdatedAddOns">4</span>
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/rebuild-caches">Rebuild Add-on Caches
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?two-factor/">Two-factor Authentication
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?two-factor/">List Methods
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?two-factor/install">Install Method
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?upgrade/">Upgrade
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?upgrade/">Upgrade XenForo
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    </body>
    </html>
    http://portalcentric.net/forums/js/xenforo/xenforo.js?_v=95a4ada2
    Line 5
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What is the console error? Just the main error.

    Enable the browser developer tools and click on the Console link/tab.
    Then perform the same operation.
     
  3. XxUnkn0wnxX

    XxUnkn0wnxX Active Member

    same error as posted above..

    Code:
    XenForo.activate(%o) [object XrayWrapper [object HTMLDocument]] xenforo.js:4
    "XenForo.FilterList " [object Object] filter_list.js:1
    "XenForo.init() %dms. jQuery 1337/1.11.0" "1.2.8-dev" xenforo.js:4
    "PHP
    <!DOCTYPE html>
    <html id="XenForo" lang="en-US" dir="LTR" class="Admin ">
    <head>
    <meta charset="utf-8"/>
    <meta name="robots" content="noindex"/>
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge,chrome=1"/>
    <title>Error | Admin CP - Portal Centric</title>
    <noscript><style>.JsOnly{display:none!important;}</style></noscript>
    <link rel="stylesheet" href="admin.php?_css/&amp;css=public%3Axenforo%2Cpublic%3Aform%2Cadmin%2Cheader%2Cfooter&amp;dir=LTR&amp;d=1397920125"/>
    <link rel="stylesheet" href="admin.php?_css/&amp;css=ADMIN%2Cbbcode_tabs%2Cnat_admin_css%2Cwaindigo_outdated_addons_installupgrade&amp;dir=LTR&amp;d=1397920125"/>
    <script src="js/jquery/jquery-1.11.0.min.js"></script>
    <script src="js/xenforo/xenforo.js?_v=95a4ada2"></script>
    <script src="js/xenforo/acp_quicksearch.js?_v=95a4ada2"></script>
    <script>
    
    jQuery.extend(true, XenForo,
    {
       serverTimeInfo: { now: 1397930852, today: 1397916000, todayDow: 0 },
       _enableOverlays: "1",
       _animationSpeedMultiplier: "1",
       _overlayConfig:
       {
         top: "10%",
         speed: 200,
         closeSpeed: 100,
         mask:
         {
           color: "rgb(26, 26, 26)",
           opacity: "0.8",
           loadSpeed: 200,
           closeSpeed: 100
         }
       },
       _loadedScripts: {"bbcode_tabs":true,"nat_admin_css":true,"ADMIN":true,"waindigo_outdated_addons_installupgrade":true,"js\/xenforo\/sidebar.js?_v=95a4ada2":true},
       _cookieConfig: { path: "/", domain: "", prefix: "xf_"},
       _csrfToken: "1,1397930852,06a144d08ec5f7918bbe55e3385e2b408bea50ec",
       _csrfRefreshUrl: "admin.php?login/csrf-token-refresh",
       _jsversion: "95a4ada2",
       _manualDeferUrl: "admin.php?tools/run-deferred"
    });
    
    jQuery.extend(XenForo.phrases,
    {
       cancel: "Cancel",
    
       a_moment_ago:  "A moment ago",
       one_minute_ago:  "1 minute ago",
       x_minutes_ago:  "%minutes% minutes ago",
       today_at_x:  "Today at %time%",
       yesterday_at_x:  "Yesterday at %time%",
       day_x_at_time_y: "%day% at %time%",
    
       day0: "Sunday",
       day1: "Monday",
       day2: "Tuesday",
       day3: "Wednesday",
       day4: "Thursday",
       day5: "Friday",
       day6: "Saturday",
    
       _months: "January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December",
       _daysShort: "Sun,Mon,Tue,Wed,Thu,Fri,Sat",
    
       following_error_occurred: "The following error occurred",
      server_did_not_respond_in_time_try_again: "The server did not respond in time. Please try again.",
       click_image_show_full_size_version: "Click this image to show the full-size version.",
       no_items_matched_your_filter: "No items matched your filter.",
       processing: "Processing",
       cancel: "Cancel",
       cancelling: "Cancelling"
    });
    
    </script>
    <script src="js/xenforo/sidebar.js?_v=95a4ada2"></script>
    <link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/3.2.1/css/font-awesome.css" rel="stylesheet">
    </head>
    <body data-controller="XenForo_ControllerAdmin_Smilie::actionToggle; "><script type="text/javascript">//<![CDATA[try{(function(a){var b="http://",c="portalcentric.net",d="/cdn-cgi/cl/",e="img.gif",f=new a;f.src=[b,c,d,e].join("")})(Image)}catch(e){}//]]></script>
    <div id="header">
    <div id="logoLine">
    <div class="pageWidth">
    <a href="http://xenforo.com" target="XenForo"><img src="styles/detour/xenforo/XenForo-small.png" id="logo"/></a>
    <h2 id="version"><a href="http://xenforo.com" target="XenForo">XenForo</a> 1.3.1</h2>
    <a href="admin.php?login/logout&amp;_xfToken=1%2C1397930852%2C06a144d08ec5f7918bbe55e3385e2b408bea50ec" id="logoutLink">Log out XxUnkn0wnxX</a>
    </div>
    </div>
    <div id="tabsNav">
    <div class="pageWidth">
    <ul class="acpTabs">
    <li class="active"><a href="admin.php">Home <span class="outdatedAddOns">4</span></a></li>
    <li><a href="admin.php?applications/">Applications</a></li>
    <li><a href="admin.php?adManagement/">Ad Management</a></li>
    <li><a href="admin.php?users/">Users</a></li>
    <li><a href="admin.php?appearance/">Appearance</a></li>
    <li><a href="admin.php?tools/">Tools</a></li>
    <li class="separated Popup" id="AdminSearch">
    <a rel="menu" class="PopupClosed" accesskey="f">Search</a>
    <div class="Menu" id="AdminSearchMenu">
    <form action="admin.php?search/" id="AdminSearchForm" data-target="#AdminSearchResults" method="post" class="xenForm formOverlay">
    <label> <input type="search" name="q" value="" results="0" class="textCtrl" id="AdminSearchInput"/></label>
    <input type="hidden" name="_xfToken" value="1,1397930852,06a144d08ec5f7918bbe55e3385e2b408bea50ec"/>
    </form>
    <div id="AdminSearchResults"></div>
    </div>
    </li>
    <li class="separated"><a href="./" target="_blank">Portal Centric</a></li>
    </ul>
    </div>
    <div class="pad"></div>
    </div>
    </div>
    <div id="body" class="pageWidth">
    <div id="contentContainer">
    <div id="content">
    <noscript><p class="importantMessage">The XenForo Admin Control Panel requires JavaScript. Please enable it before proceeding.</p></noscript>
    <!--[if lt IE 8]>
             <p class="importantMessage">You are using an out of date browser. It  may not display this or other websites correctly.<br />You should upgrade or use an <a href="https://www.google.com/chrome" target="_blank">alternative browser</a>.</p>
           <![endif]-->
    <div id="breadcrumbsContainer">
    <ul id="breadcrumbs">
    <li><a href="admin.php">Home</a></li>
    <li><a href="admin.php?smilies/">Smilies</a></li>
    </ul>
    </div>
    <div class="titleBar">
    <h1>Error</h1>
    </div>
    <div class="errorOverlay">
    <a class="close OverlayCloser"></a>
    <div class="baseHtml">
    <label for="ctrl_0" class="OverlayCloser">Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again.</label>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div id="footer">
    <div id="copyright">
    <a href="http://xenforo.com" class="concealed">Forum software by XenForo&trade; <span>&copy;2010-2014 XenForo Ltd.</span></a>
    </div>
    </div>
    </div>
    <ul id="sideNav" class="FixedSidebar">
    <li class="sideNavSection"><a>Options
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/">Options
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?moods/">Moods
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/nodesAsTabs">Nodes As Tabs
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?route-filters/">Route Filters
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?notices/">Notices
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?notices/">List Notices
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a>BB Code &amp; Smilies
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bb-codes/">Custom BB Codes
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bb-code-media-sites/">BB Code Media Sites
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?smilies/">Smilies
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a>Bb Codes &amp; Buttons Manager
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bbm-bbcodes/">Bb Codes Manager
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bbm-buttons/">Buttons Manager
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/bbm_bbcodemanager">Bb Codes options (Bbm)
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/bbm_xenforo_bbcodes_control">Bb Codes options (Xen)
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/list/bbm_buttonmanager">Buttons Manager options
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?add-ons/">Add-ons
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/">List Add-ons
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/install-upgrade">Install &amp; Upgrade
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/update-check">Update Checker [3]
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/outdated">Outdated Add-ons
    <span class="outdatedAddOns">4</span>
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/rebuild-caches">Rebuild Add-on Caches
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?two-factor/">Two-factor Authentication
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?two-factor/">List Methods
    </a>
    </li>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?two-factor/install">Install Method
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?upgrade/">Upgrade
    </a>
    <ul>
    <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?upgrade/">Upgrade XenForo
    </a>
    </li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    </body>
    </html>" xenforo.js:5
    XenForo.activate(%o) [object Object]
    i tested this on my testing board and i had no issue...

    so i am unsure why this is happening on my primary site..

    i have less smiles on my debug and more on my primary
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    XxUnkn0wnxX likes this.
  5. XxUnkn0wnxX

    XxUnkn0wnxX Active Member

    so placing max_input_vars = 30

    or something like that in my php ini files should fix it?

    atm i have some thing similar to this:

    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ; Resource Limits ;
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    max_execution_time = 60
    max_input_time = 90
    memory_limit = 1024M

    what value should i set the max_input_vars to ? because i have a lot of smiles maybe in the above 200-400's

    i am guessing setting it to -1 = unlimited but from what i being reading this cause easy be effected with a ddos attack and slow/kill my site if the value is set to high..
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Well, the default is 1000, so if that's the cause, you should probably be setting it to at least (say) 2000.
     
    Degrinch likes this.
  7. Degrinch

    Degrinch Active Member

  8. XxUnkn0wnxX

    XxUnkn0wnxX Active Member

    k thanks for the assist i will see if i still get the same issue when i get back on.. to test it...

    ok i think that fixed it :D

    i will wait till more members hop on and see if i get same issue..
     
    Last edited: Apr 20, 2014

Share This Page