1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Twitter login does not work

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by herocus, Dec 12, 2014.

  1. herocus

    herocus Member

    hi
    Just tried to setup twitter integration...
    I have followed all the instruction from here:

    https://xenforo.com/community/resources/setting-up-facebook-twitter-google-integration.2811/

    but got an error message:
    An unexpected error occurred. Please try again later.

    I have done this before with my wordpress site and it works fine.
    I'm pretty sure that I've done it right... am I missing something?

    I have put the consumer API key and API Secret

    the link is here : www.zbrushindonesia.com

    I did the Test Twitter integrations and get this :

    Error
    Twitter returned the following error: Could not retrieve a valid Token response from Token URL: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <hash> <error>Desktop applications only support the oauth_callback value 'oob'</error> <request>/oauth/request_token?oauth_consumer_key=zsR3DlzVI4hoFpRa7SuMKGJVW&amp;oauth_nonce=0e951062ede8b27ec53939280d0fbe5e&amp;oauth_timestamp=1418408749&amp;oauth_signature_method=HMAC-SHA1&amp;oauth_version=1.0&amp;oauth_callback=http%3A%2F%2Fzbrushindonesia.com%2Fadmin.php%3Ftools%2Ftest-twitter&amp;oauth_signature=mE6cyPIUuh3eLIWKyLH64F1V70E%3D</request> </hash> .
     
    Last edited: Dec 12, 2014
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  3. herocus

    herocus Member

    Hi Mike

    thanks, it works now, I left the callback URL empty before.
     

Share This Page