• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 tried to update to 1.4.1 from 1.3.5

gavpeds

Active member
#1
Hi so i tried to update fro 1.3.5 as advised to 1.4.1 and i got an error that a file was missing so i uploaded the update several time but still said file was missing anyway i decided to go ahead and now i can not access admin at all i just get a blank page.
 

borbole

Well-known member
#2
Hi so i tried to update fro 1.3.5 as advised to 1.4.1 and i got an error that a file was missing so i uploaded the update several time but still said file was missing anyway i decided to go ahead and now i can not access admin at all i just get a blank page.
What was the file reported as missing?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
but still said file was missing anyway i decided to go ahead
Did it not occur to you that the warning/error was being displayed for a good reason?

Upload the files once more (if necessary use a different FTP application such as WinSCP) and navigate to the install path.

Either perform the upgrade or rebuild the master data, whichever is required.
 

gavpeds

Active member
#5
Yeah i did but i uploaded several times still with no lock so thought well i have re uploaded about 10 times now lets just do it. My own fault, quite a new forum anyway so not to much of a biggie.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
Depending on the file that didn't have the correct contents, you may need to revert to a backup (of at least the database) to attempt the upgrade again.