• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Tooltip overflow

rellect

Well-known member
#1
Seems like the tooltip doesn't check if there is visible area to show it.

In this case I resized the window to the minimum allowed width in the admincp.
This is one example, but there are more areas that I saw it happens.

tooltip.png
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
It does check the width but the browser/code behaviors between LTR and RTL do differ (this wraps in LTR). However, this is why we usually "flip" tooltips that will be displayed near the right edge of the screen (in LTR). I've done that here but if you have any other places of note, report them in separate bugs please
 

rellect

Well-known member
#3
It does check the width but the browser/code behaviors between LTR and RTL do differ (this wraps in LTR). However, this is why we usually "flip" tooltips that will be displayed near the right edge of the screen (in LTR). I've done that here but if you have any other places of note, report them in separate bugs please
As I understand you fixed that for this specific area.
Isn't there a way to calculate widths and change the tooltip's position automatically?
 

truonglv

Formerly Nobita.Kun
#4
It does check the width but the browser/code behaviors between LTR and RTL do differ (this wraps in LTR). However, this is why we usually "flip" tooltips that will be displayed near the right edge of the screen (in LTR). I've done that here but if you have any other places of note, report them in separate bugs please
I think same as with preview Tooltip. If link threads as left of window also using preview so that missing content. Example "User Preview" which I released on XfRm have an problems with same this thread.