1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed TinyMCE 3.4 tabfocus plugin incompatible with XenForo theme

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Kier, Mar 21, 2011.

  1. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Expected behaviour: hitting tab or shift-tab from within TinyMCE should jump to the next or previous control

    Observed behaviour: the font family control is selected

    Note that changing the theme to 'advanced' or 'simple' resolves the problem (when they are present).
     
    Forsaken likes this.
  2. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Interestingly, removing the tabfocus plugin completely appears to resolve this issue.

    ^ That was actually rubbish.
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Paul, only XenForo.com is affected by this at present, as we are (experimentally) running TinyMCE 3.4 here, whereas you're running the previous version, as distributed with XenForo 1.0.0.

    Yours:
    Code:
    var b={majorVersion:"3",minorVersion:"3.9.2",releaseDate:"2010-09-29"...
    Ours:
    Code:
    var b={majorVersion:"3",minorVersion:"4",releaseDate:"2011-03-10"...
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Yes, I figured as much.
    I attempted to make that obvious with my use of "current version".
    Obviously I failed :D
     
  6. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    I noticed this early, and have had to resort to using the mouse :(.
     
  7. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    I've just sort-of fixed it (hard refresh) but it's highlighted a few issues with the 'XenForo' TinyMCE theme that we will need to look after.
     
    Vincent likes this.

Share This Page