• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 There was an error, or sending a request was canceled.

st1nc

New member
#1
After removing the addon Tenshi - Latest Thread as usual went rebuild the template, but it turned out the message "An error has occurred, or sending a request was canceled." And after an error (see below).

Error when rebuilding the template cache when removing/installing the addon

Server Error

unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 962 of 18272 bytes

XenForo_Application::handlePhpError()
unserialize() in XenForo/Model/Template.php at line 1002
XenForo_Model_Template->compileTemplateInStyleTree() in XenForo/Model/Template.php at line 968
XenForo_Model_Template->compileNamedTemplateInStyleTree() in XenForo/Model/Template.php at line 925
XenForo_Model_Template->compileAllTemplates() in XenForo/CacheRebuilder/Template.php at line 55
XenForo_CacheRebuilder_Template->rebuild() in XenForo/ControllerHelper/CacheRebuild.php at line 26
XenForo_ControllerHelper_CacheRebuild->rebuildCache() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 78
XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionCacheRebuild() in XenForo/FrontController.php at line 310
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
XenForo_FrontController->run() in /var/www/*****/data/www/*****.**/admin.php at line 13
From the server's error log

ErrorException: unserialize() [<a href='function.unserialize'>function.unserialize</a>]: Error at offset 962 of 18272 bytes - library/XenForo/Model/Template.php:1002
Сгенерирована пользователем: *****, 2 мин. назад
Трассировка стэка
#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(8, 'unserialize() [...', '/var/www/runser...', 1002, Array)
#1 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/Model/Template.php(1002): unserialize('a:15:{i:0;s:41:...')
#2 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/Model/Template.php(968): XenForo_Model_Template->compileTemplateInStyleTree(Array)
#3 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/Model/Template.php(925): XenForo_Model_Template->compileNamedTemplateInStyleTree('PAGE_CONTAINER', 3)
#4 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/CacheRebuilder/Template.php(55): XenForo_Model_Template->compileAllTemplates(10, 0, 360)
#5 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/ControllerHelper/CacheRebuild.php(26): XenForo_CacheRebuilder_Template->rebuild(1, Array, NULL)
#6 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/ControllerAdmin/Tools.php(78): XenForo_ControllerHelper_CacheRebuild->rebuildCache(Array, 'admin.php?add-o...', 'admin.php?tools...', true)
#7 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionCacheRebuild()
#8 /var/www/*****/data/www/*****.ru/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#9 /var/www/*****/data/www/*****.ru/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
#10 {main}
Содержимое запроса
array(3) {
["url"] => string(49) "http://*****.ru/admin.php?tools/cache-rebuild"
["_GET"] => array(1) {
["tools/cache-rebuild"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(5) {
["process"] => string(1) "1"
["caches"] => string(115) "[["Template",{"startStyle":0,"startTemplate":360,"maxExecution":10,"mapped":true}],"AdminTemplate","EmailTemplate"]"
["position"] => string(1) "1"
["redirect"] => string(18) "admin.php?add-ons/"

Right now correctly displays the template admin, the default template, a basic template and does no longer check (blank page). How can I fix it?

Forum Version: 1.1.2
Sorry if something is not clear, I use google-translate :)
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#2
It looks like your PAGE_CONTAINER template in styleid 3 is corrupt. Try reverting that template:

Admin CP -> Appearance -> Templates -> PAGE_CONTAINER