• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Test fb Integration failed also

#1
Setting up the FB integration on a new 1.2 install and it is failing.

Here is the Error:
Given URL is not allowed by the Application configuration.: One or more of the given URLs is not allowed by the App's settings. It must match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain of one of the App's domains.

I have also made sure that my login page and the Site URL in the FB app matched exactly.
Tried:
http://www.###forums.com/index.php
http://www.###forums.com/

Both with the above error results.
Suggestions?
Steve
 
#2
Could it have something to do with the fact that this is a new domain and I just set up the domain forwarding earlier today?

My domains are on 1and1.com, I have the DNS pointing to my forums on xfhost.net, but this is working OK. Might have nothing to do with the FB error above.

I don't need a dedicated IP for this to work do I???

Thoughts?
Steve
 
#3
Next findings:
This is Working when I test with IE but
still will NOT work when testing with Firefox and iPhone and iPad.
Wow, what is going on?
Steve
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
I think it may appear to work in IE if you're not logged in to FB. I don't get the error in Firefox until I login for example.

Can you take a screenshot of your FB app details? You can send me the link to it privately if you prefer. (You can block out the app ID/secret. I'm interested in the other details.)
 
#5
Problem solved by Mike! Thanks Man!
Incase this happens to someone else and you are doing a search here's the answer:

It's a setting in XenForo: "Board URL".
You can find it with the control panel search (upper right).
It's not supposed to have a trailing slash.


and that was it!!
I hope my screw up my help someone else!
Steve
 
#7
I know right!
Can you believe I never even saw that message, let alone read it!!! :confused::D
I am super thankful that Mike figured it out for me!