1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Syntax errors on webpage, says IE 8

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by jauburn, Dec 5, 2013.

  1. jauburn

    jauburn Well-Known Member

    Getting the yellow exclamation point in the lower left-hand corner of IE when I enter my forum. The little arrow follow me around to every page. Here's the message text from the home page:

    Webpage error details
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; .NET4.0C; .NET4.0E)
    Timestamp: Thu, 5 Dec 2013 12:41:49 UTC

    Message: Syntax error
    Line: 26
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://poetrycircle.com/forum/

    This is the text when you click the yellow exclamation point and copy error details.

    Any idea of how to get rid of this? Thanks.
     
  2. Jeremy

    Jeremy Well-Known Member

    You have a JavaScript include to the main index of your forum it appears. You'll need to find that and remove it.
     
  3. jauburn

    jauburn Well-Known Member

    Well, that's going to be a mystery to me, then. I haven't included anything myself. I do have some plugins installed.
     
  4. Jeremy

    Jeremy Well-Known Member

    Disable them one by one to see which one causes it.
     
  5. cclaerhout

    cclaerhout Well-Known Member

    It seems you've got an open script tag inside a script tag.
    Code:
      <script>
    <!-- Google Analytics -->
    <script>
      (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
      (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
      m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
      })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
    
      ga('create', 'UA-46123108-1', 'poetrycircle.com');
      ga('send', 'pageview');
    
    </script>
    Try to delete the <script> above <!-- Google Analytics -->.
     
    Adam Howard and jauburn like this.
  6. jauburn

    jauburn Well-Known Member

    Thanks. You are brilliant!
     

Share This Page