1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Super Weird styling problem with forum_list page

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by oO5 Dynasty, Jun 30, 2015.

  1. oO5 Dynasty

    oO5 Dynasty Active Member

    So Ive been trying to show a background on my forum_list page only.
    Main reason for this is because i have 2 add-ons i am using.
    Custom node backgrounds:
    Member Profile backgrounds:
    By: www.themescorp.com

    So i used .css code in the extra.css template to put a background for my main forum page only.
    After doing this i notice the header was still showing black.
    Now i went into the style properties and switch all the background colors to Transparency.
    but it is still showing black.

    Code:
    .forum_list {
        background-image: url("http://i.imgur.com/cjPnOhL.jpg");
        background-attachment: fixed !important;
         background-size: cover !important;
        background-color: #000;
        -webkit-background-size: cover;
          -moz-background-size: cover;
          -o-background-size: cover;
          background-size: cover;over;
       
    }
    upload_2015-6-30_11-36-4.png



    This is the members profile page.
    upload_2015-6-30_11-36-43.png

    Not having a problem on those pages.
    So i went back to the forum list and changed @pageBackground in the color palette
    and it changed black header to the red color.
    upload_2015-6-30_11-41-28.png

    Soooooo im super confused as to why this is doing this. If i change the @pageBackground color to transparent the box shows white.
    So what this is telling me that the Header Box is actually transparent and its showing the page background color, over the background image. Weird and i have no idea on how to fix this.
     

Share This Page