1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug style_property_settings needed

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Alluidh, Jul 17, 2013.

  1. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member


    Maybe for you it isn't a bug but for user with non-english language packs it maybe is

    You use the phrase settings in all parts of XenForo. For example in the "Style Properties" and also in "Your Account". So please create a new phrase just like style_property_settings. This would help a lot for the language packs

    Thanks a lot ;)
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you give some more details about the translation challenge here? "Settings" is designed to be a generic phrase and I don't think we're using them in different ways - they both refer to configurations for something.
  3. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member

    Hi Mike

    The answer is very easy. Normaly I'll translate everything into German language, but a lot of your german customer like to use the styleguides created and posted here at XenForo. So in the new version of the German language pack all groups of the style editor remain in english and every part of the editor got a lot of additional German information


    On the screen you should be able to see all. The German "Einstellungen", the english tabs and the additional German information.

    So it would be nice to got a settings for translation as German "Einstellungen" and a style_property_settings for "Settings" used in all parts of the style editor

    Thanks for your support
    Last edited: Jul 18, 2013
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That seems more like an argument for separate ACP language selection (which has been suggested before) as there are plenty of other phrases that may be reused.

Share This Page