1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Service Issue Style Editor and APC Error

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by a legacy reborn, Feb 1, 2011.

  1. a legacy reborn

    a legacy reborn Well-Known Member

    This is the error

    Code:
    ErrorException: apc_store() [<a  href='function.apc-store'>function.apc-store</a>]: Potential  cache slam averted for key 'xenforodata_styles' - library/Zend/Cache/Backend/Apc.php:112
    Only happens when saving the style

    Code:
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError('xenforodata_sty...', Array, 38400)
    #1 /home/{user}
    /public_html/library/Zend/Cache/Backend/Apc.php(112): apc_store('s:135910:"a:2:{...', 'xenforodata_sty...', Array, false)
    #2 /home/{user}
    /public_html/library/Zend/Cache/Core.php(390): Zend_Cache_Backend_Apc->save('a:2:{i:7;a:8:{s...', 'data_styles')
    #3 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/Model/DataRegistry.php(169): Zend_Cache_Core->save('styles', Array)
    #4 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/Model/Style.php(391): XenForo_Model_DataRegistry->set()
    #5 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/DataWriter/Style.php(171): XenForo_Model_Style->rebuildStyleCache()
    #6 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/DataWriter/Style.php(162): XenForo_DataWriter_Style->_rebuildCache()
    #7 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1295): XenForo_DataWriter_Style->_postSave()
    #8 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/ControllerAdmin/Style.php(100): XenForo_DataWriter->save()
    #9 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerAdmin_Style->actionSave(Object(XenForo_RouteMatch))
    #10 /home/{user}
    /public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch()
    #11 /home/{user}/public_html/admin.php(17): XenForo_FrontController->run()

    This is directly from "Server Error Log" in xF :) Thanks in advance.

    I will supply any additional necessary info if asked.
     
  2. a legacy reborn

    a legacy reborn Well-Known Member

    ping...wanted to check up on this :p. Any one have an idea on what could be causing this?
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is mostly a bug/config issue in APC. You need to disable slam prevention. IIRC, that may involve downgrading APC due to a bug.
     
  4. a legacy reborn

    a legacy reborn Well-Known Member

Share This Page