1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Strange behaviour viewing images as guest without permission

Discussion in 'Resource Manager Resolved Bugs' started by Puntocom, Jul 29, 2013.

  1. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    Hello. I have removed guest users access to the images in the resource manager. When I browse without been logged in and I click an image, it opens and then closes, instead of sending me to the register page. It only happens in the Resources section.

    I have tried with midori and iceweasel (firefox).

    I'm using XenForo 1.2.0 RC2 and Resource Manger 1.0.2.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I am unable to reproduce this.

    With the View resource images permissions set to Not Set (No), when not logged in I see a thumbnail which when clicked on loads the error/login page.
     
  3. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    I have tried with chromium also and I have the same problem. I have tried disabling all addons except Resource Manager. My template is pretty standard.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you link us to an example where this is happening?
     
  5. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    It's +18, I send it to you by conversation.
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It appears to happen for the images displayed at the bottom of a resource, not within it.
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do you mean when they are not embedded as thumbs nor full size?
     
  8. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    Correct.
     
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Typically that was the only case I didn't test :D
     
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    You can fix this by changing this line in the resource_update template:
    Code:
    <li><a href="{xen:link attachments, $attachment}" target="_blank" class="LbTrigger {xen:if '!{$attachment.thumbnailUrl}', noThumb}"
    to:
    Code:
    <li><a href="{xen:link attachments, $attachment}" target="_blank" class="{xen:if $canViewImages, LbTrigger} {xen:if '!{$attachment.thumbnailUrl}', noThumb}"
     
    Puntocom likes this.
  11. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    Superb! it works now :)

    Thank you Mike!
     

Share This Page