1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Spam Bots

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Regina Ortega, Feb 11, 2013.

  1. Regina Ortega

    Regina Ortega Active Member


    Today i had my first spam bot, i made the registration using Questions wrote by me. Please i don't want to see them! I move to XenForo because free Forums are fulled of spam bots and there is no way to avoid it. I don't wanna get them again. Please!! Help :'(
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

  3. shawn

    shawn Well-Known Member

    There are a couple of issues at work here. You're using Q&A, which is good. But how good are the questions? Are they questions that can be easily answered by a machine? Spam programs can answer math questions, "what is the fourth word in this sentence" questions, etc. Finally, are you sure it was a "spam bot" and not an actual manual registration by a spammer?

    Chris's add-on suggestions are good, too.
  4. Brandon Sheley

    Brandon Sheley Well-Known Member

    Just to correct you, this isn't true.
    There are spam prevention mods for just about every forum, blog or wiki site that you'd want to put up..
    The steps are the same in all of them as well.
    Find the spam mods, install and configure it, go enjoy a cool beer :)
  5. Taxi

    Taxi Member

    I noticed today that I had a few spam registrations, so my theory is that a new version of XRu*er has been released, with an updated question/answer file.

    I simply changed my questions. I win. :D

Share This Page