• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 [SOLVED] Impossible to upload Avatars and/or Attachments

Fredjo

Active member
#1
Hello,

As Brogan suggested here, I'm starting my own thread as I don't find the same kind of error on other threads..
I've reinstalled my forum from scratch yesterday and since then I can't upload avatars.

When I try from my profile, all I get is a blank screen.

When I try to upload an attachment, here is what I get :

upload_2015-7-8_15-34-1.png

I've make sure all directories (and subs) are 777.

This is what I get in the logs :

Code:
Error Info
ErrorException: Fatal Error: syntax error, unexpected end of file - library/XenForo/Image/Gd.php:140
Generated By: Fred, 1 minute ago

Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(120) "http://esra-league.com/forum/index.php?attachments/do-upload.json&hash=f3fe1055d0cc56e3b726990296fbed24&content_type=post"
["_GET"] => array(3) {
["attachments/do-upload_json"] => string(0) ""
["hash"] => string(32) "f3fe1055d0cc56e3b726990296fbed24"
["content_type"] => string(4) "post"
}
["_POST"] => array(7) {
["Filename"] => string(8) "Pong.gif"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
["_xfSessionId"] => string(32) "75d0522ae45ca87d9642b67fa173c5f1"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["content_data"] => array(1) {
["thread_id"] => string(1) "1"
}
["_xfToken"] => string(8) "********"
["Upload"] => string(12) "Submit Query"
}
}
Thanks for the help in advance,

Fred
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
The error seems to indicate a problem with one of the files.

Can you run the file health check?
Also try uploading the library/XenForo/Image/Gd.php file again, from a fresh download .zip from your customer area.
 

Fredjo

Active member
#3
Thanks Brogan :

Code:
File Health Check
Potential Problems

[*]library/XenForo/ControllerAdmin/Feed.phpFile does not contain expected contents.
[*]library/XenForo/Image/Gd.phpFile does not contain expected contents.
[*]library/XenForo/DataWriter/ProfilePostComment.phpFile does not contain expected contents.
I'll upload the file again tonight. Thanks a lot for your answer.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
I would recommend downloading a new copy of the upgrade .zip from your customer area and uploading all files again.

If possible, use cPanel and extract the .zip on the server, otherwise use something like WinSCP.
I don't recommend using FileZilla as we have had numerous reports of issues with it.