XF 2.0 Smilies Not working

Lemminator

Well-known member
Hey

When i use The Smilies from my iPhone on my Forum , i become The Message Ops we run in some problem....
CFC87716-7002-412C-8E69-8FFB5DBC9641.png
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
Have you converted your database to utf8mb4 yet? That’s a manual step which is required for emoji support.
 

Lemminator

Well-known member
ok
my host have ssh.

when i use your code i become this message
Code:
br />
<b>Warning</b>:  Unexpected character in input:  '\' (ASCII=92) state=1 in <b>/elnino-onlinegaming.de/cmd.php</b> on line <b>14</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  Unexpected character in input:  '\' (ASCII=92) state=1 in <b>/elnino-onlinegaming.de/cmd.php</b> on line <b>14</b><br />
<br />
<b>Parse error</b>:  syntax error, unexpected T_STRING in <b>/elnino-onlinegaming.de/cmd.php</b> on line <b>14</b><br />
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
That would appear as though the PHP binary used is older than 5.3!

Note that php isn’t always mapped to the same version of php used by the web server. Running php -v will confirm that.

In the command I gave you you’ll have to prefix php with the full path to the correct php binary.
 

AudiTT

Member
Chris, i deleted my old smilies and tried to import the new ones manually, unfortunately it doesnt show to me retina smilies (i am using retina screen mac)
 

AudiTT

Member
Not sure how exactly you imported the new ones manually before but below an export of the smilies from a clean install.

Extract the XML file from the attached, and you should be able to import that.
thank you, worked like a charm
 

Numenorean7

Active member
Not sure how exactly you imported the new ones manually before but below an export of the smilies from a clean install.

Extract the XML file from the attached, and you should be able to import that.
Thank you for that file. Somehow, I ended up with the XF1 smilies after the upgrade to XF2. It's fixed now!
 

RobParker

Well-known member
Not sure how exactly you imported the new ones manually before but below an export of the smilies from a clean install.

Extract the XML file from the attached, and you should be able to import that.
Do you happen to have the old XF1 version of this so I can replace the new ones with the old ones?
 
Top