• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Cannot reproduce Sidebar 'New Media' chevrons misalignment

Jake B.

Well-known member
#1
The 'previous' and 'next' chevrons sometimes misalign on Chrome for OS X 10.10. I've never been able to replicate this issue anywhere other than here though.

Here's a screenshot:

 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#3
Not going to completely shut this report down as a duplicate, yet, but once again, I can't reproduce this.

Theoretically this can happen if the page loading is interrupted somehow, but I'm also not really sure why or how that would happen. If you catch it happening again, please do make a note of any errors in the browser console and report back.
 

Jake B.

Well-known member
#4
Not going to completely shut this report down as a duplicate, yet, but once again, I can't reproduce this.

Theoretically this can happen if the page loading is interrupted somehow, but I'm also not really sure why or how that would happen. If you catch it happening again, please do make a note of any errors in the browser console and report back.
I had already checked and there weren't any errors
 

Jake B.

Well-known member
#5
Just had this happen again, no errors in console. It seems to be happening on every pageload for me as well Screen Shot 2015-10-02 at 10.26.37 AM.png
I've got a screenshot of the relevant inline CSS in the inspector as well:
Screen Shot 2015-10-02 at 10.29.55 AM.png

Screen Shot 2015-10-02 at 10.31.35 AM.png Screen Shot 2015-10-02 at 10.31.51 AM.png