1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 server error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Ferdinand, Apr 24, 2014.

  1. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

    Hi, I'm getting the following error can anyone tell what it's related to:
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Prepared statement needs to be re-prepared - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
    Generated By: Conya Wakefield, Today at 4:21 PM
    Stack Trace
    #0 /home/carpedie/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
    #1 /home/carpedie/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
    #2 /home/carpedie/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(808): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('????SELECT titl...', 1)
    #3 /home/carpedie/public_html/library/XenForo/Phrase.php(332): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchPairs('????SELECT titl...', 1)
    #4 /home/carpedie/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(186): XenForo_Phrase::loadPhrases()
    #5 /home/carpedie/public_html/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
    #6 /home/carpedie/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/Json.php(56): XenForo_Template_Public->render()
    #7 /home/carpedie/public_html/library/XenForo/FrontController.php(574): XenForo_ViewRenderer_Json->renderError(Object(XenForo_Phrase))
    #8 /home/carpedie/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_Error), Object(XenForo_ViewRenderer_Json), Array)
    #9 /home/carpedie/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #10 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(39) "https://www.tag.ac/index.php?liveupdate"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["liveupdate"] => string(0) ""
    ["_POST"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(1) "/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Is this happening constantly or only once?

    The URL that triggered it, is it always the same? This bit:
    That is related to one of my add-ons, but there's no code that runs there. Nothing that would cause this error. So it's likely to be caused by something else, or it's one of those things that happens only rarely and is nothing to worry about.
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Chris D likes this.
  4. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

    Thanks I'll ask the host to increase the MySQL table_definition_cache and/or table_open_cache values :)

Share This Page