• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Server Error messages

Garamond

Well-known member
#1
These kind of error messages have surfaced many times each day the latest two weeks.

I'm pretty sure it's because of an add-on... any clues?

errors.png
 

Garamond

Well-known member
#3
Here's the stack trace:

#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'json_encode(): ...', '/var/www/librar...', 188, Array)
#1 /var/www/library/XenForo/ViewRenderer/Json.php(188): json_encode(Array)
#2 /var/www/library/XenForo/ViewPublic/Conversation/ViewNewMessages.php(23): XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput(Array)
#3 /var/www/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(227): XenForo_ViewPublic_Conversation_ViewNewMessages->renderJson()
#4 /var/www/library/XenForo/ViewRenderer/Json.php(88): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', 'Json', Array, 'conversation_vi...')
#5 /var/www/library/XenForo/FrontController.php(607): XenForo_ViewRenderer_Json->renderView('XenForo_ViewPub...', Array, 'conversation_vi...', NULL)
#6 /var/www/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Json), Array)
#7 /var/www/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#8 {main}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#5
I'd check on the default style with all add-ons disabled. It's happening in a position where it's difficult to know whether an add-on is involved, but I don't recall seeing anything like this before. If there's an add-on manipulating content in any way, it could cause this.

Note that to properly test this, unless you have a way of consistently reproducing this, you'll need to leave add-ons off until you either get the error again or you're confident it's not happening because you've disabled add-ons.