1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Server error in sending emails

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by clove28, Dec 24, 2014.

  1. clove28

    clove28 Active Member

    Hello. After I sent email to multiple members, I got this error. What could be the problem?

    Zend_Mail_Transport_Exception: Email to user@gmail.com failed: Unable to send mail. - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
    Generated By: Unknown Account, Today at 9:20 PM
    Stack Trace
    #0 /home1/site/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
    #1 /home1/site/public_html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #2 /home1/site/public_html/library/XenForo/Model/MailQueue.php(71): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Sendmail))
    #3 /home1/site/public_html/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.9999971389771)
    #4 /home1/site/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.9999971389771, '')
    #5 /home1/site/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999971389771, '', false)
    #6 /home1/site/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 /home1/site/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(43) "http://www.siteatforum.com/deferred.php"
      ["_GET"] => array(0) {
      ["_POST"] => array(4) {
      ["_xfRequestUri"] => string(51) "/index.php?threads/haad-pre-licensing.1983/page-149"
      ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
      ["_xfToken"] => string(8) "********"
      ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This just indicates that PHP's mail() function returned a failure indication. Any further information would be in your mail server's logs, which would generally require root access to access.
  3. clove28

    clove28 Active Member

    Thanks for your reply. But where can I find this? Is it in the cpanel?
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    You will likely need to contact your host to gain some amount of access to it.

Share This Page