1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed SEO URLs with cyrillic and Apache 1.3 (possible fix inside)

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Romchik®, Nov 9, 2010.

  1. Romchik®

    Romchik® Well-Known Member

    We have installed XenForo and have clarified that at a forum there is an error in links with cyrillic characters. Threads with such links did not open, since there was an infinite readdressing.

    Our hosting has prompted following solution:
    It has resolved problem with our links.

    What do you think?
    Yoskaldyr and CyberAP like this.
  2. Blandt

    Blandt Well-Known Member

    I think you need to update your Apache server ! or get nginx :)
  3. Pepelac

    Pepelac Well-Known Member

    I have to correct Romchik, post, that he posted was a translation of his conversation with some customer, that had this problem. We (xf-russia.ru) are using apache2.
    But there are (without any doubts) some hosting providers, who still offers old apache for their customers, and there is no way to upgrade it (or change hosting provider).
    Blandt, CyberAP and Romchik® like this.
  4. Vladislav Rastrusny

    Vladislav Rastrusny Active Member

    Tell this to thousands of hosting companies around the world ;)
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I was considering a different fix, but I think the listed change is probably reasonable, so changed. :)

Share This Page