SEO & Index Tools

SEO & Index Tools [Paid] 1.0.6 Beta 4

No permission to buy ($35.00)

Nulumia

Well-known member
Rendering issues which could occur for article titles in AMS are now fully smoothed out. The latest patch is somewhat non-essential unless you're running AMS. There's also some test/reporting tools I developed as part of this addon which should help catch cases like that going forward so apologies if you experienced this issue.

The option to noindex all of the forums and member pages is also almost ready for the incoming release, along with a much more detailed popup panel for supported content (threads, media, resources, etc) which is launched from an "SEO" link in the staff bar. This will include info such as actual/live index status and reasoning, such as whether the content has met certain criteria (such as words per page) and the exact stats accordingly.

Further on this note, a live word count will run when adding supported content (such as posts or resource descriptions) to help you achieve the words per page threshold (much like how the Google Live Preview works for title/description). This will also use a new permission so regular users will not see this by default.
 

Nulumia

Well-known member
Hey everyone Stripe is confirmed to be working to purchase the addon at beta price. Sales will be closing for about a week for SEO & Index Tools while remaining reported issues/suggestions are caught up. I will allow a few days for those who were waiting on Stripe.

The price will not increase yet after the pause in sales so no need to worry.
 

Elliott

Member
I'm wondering if this is a Javascript conflict somewhere? As I'm testing now on several instances and working fine in resources. Do you see any errors in your browser console?
2022-01-20_06-39-58.pngMaybe your other js minification plugin is causing some problems.
 

Elliott

Member
I'm wondering if this is a Javascript conflict somewhere? As I'm testing now on several instances and working fine in resources. Do you see any errors in your browser console?
Yes that's right. If you disable the Minify script tags feature in xfoptimize, everything works.

And please fix the problem in Themhouse styles, specifically admin.php?nulumia-seo/page-titles doesn't work on their styles
 
Last edited:

Elliott

Member
An error occurs when trying to save a tab in the navigation section

Code:
InvalidArgumentException: Column 'nofollow' is unknown in src/XF/Mvc/Entity/Entity.php at line 605

XF\Mvc\Entity\Entity->set() in src/XF/Mvc/Entity/Entity.php at line 570
XF\Mvc\Entity\Entity->__set() in src/addons/Nulumia/SeoTools/XF/Admin/Controller/Navigation.php at line 68
Nulumia\SeoTools\XF\Admin\Controller\Navigation->Nulumia\SeoTools\XF\Admin\Controller\{closure}() in src/XF/Mvc/FormAction.php at line 166
XF\Mvc\FormAction->run() in src/XF/Admin/Controller/Navigation.php at line 129
XF\Admin\Controller\Navigation->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 352
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 259
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 115
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 57
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2351
XF\App->run() in src/XF.php at line 517
XF::runApp() in admin.php at line 13
 

Nulumia

Well-known member
Yes that's right. If you disable the Minify script tags feature in xfoptimize, everything works.
Both addons are receiving an update to fix this.
And please fix the problem in Themhouse styles, specifically admin.php?nulumia-seo/page-titles doesn't work on their styles
Now fixed in the new update, hoping to push this by tonight!
An error occurs when trying to save a tab in the navigation section
This should have been solved in the last two updates, are you running the very latest version?
 

Mr. Jinx

Well-known member
Using default style: Page title on forum index is duplicated.
It shows as 'Forum Title | Forum Title'

I keep getting this recommendation:
1642848116868.png
1642848133385.png
 

Alpha1

Well-known member
I keep getting this error:
Code:
•    GuzzleHttp\Exception\ClientException: Error submitting sitemap to http://www.bing.com/ping?sitemap=https%3A%2F%2Fdomain.com%2Fforum%2Fsitemap.php: Client error: `GET http://www.bing.com/ping?sitemap=https%3A%2F%2Fdomain.com%2Fforum%2Fsitemap.php` resulted in a `410 Gone` response
•    src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Exception/RequestException.php:113
•    Generated by: Unknown account
•    Jan 21, 2022 at 6:46 AM

Stack trace
#0 src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Middleware.php(66): GuzzleHttp\Exception\RequestException::create(Object(GuzzleHttp\Psr7\Request), Object(GuzzleHttp\Psr7\Response))
#1 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(204): GuzzleHttp\Middleware::GuzzleHttp\{closure}(Object(GuzzleHttp\Psr7\Response))
#2 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(153): GuzzleHttp\Promise\Promise::callHandler(1, Object(GuzzleHttp\Psr7\Response), NULL)
#3 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/TaskQueue.php(48): GuzzleHttp\Promise\Promise::GuzzleHttp\Promise\{closure}()
#4 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(248): GuzzleHttp\Promise\TaskQueue->run(true)
#5 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(224): GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitFn()
#6 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(269): GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending()
#7 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(226): GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitList()
#8 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(62): GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending()
#9 src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php(131): GuzzleHttp\Promise\Promise->wait()
#10 src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php(89): GuzzleHttp\Client->request('get', 'http://www.bing...', Array)
#11 src/XF/Sitemap/Builder.php(508): GuzzleHttp\Client->__call('get', Array)
#12 src/XF/Sitemap/Builder.php(432): XF\Sitemap\Builder->sendPing()
#13 src/XF/Sitemap/Builder.php(73): XF\Sitemap\Builder->completeBuild()
#14 src/XF/Job/Sitemap.php(27): XF\Sitemap\Builder->build(7.67854)
#15 src/XF/Job/Manager.php(260): XF\Job\Sitemap->run(7.96793)
#16 src/XF/Job/Manager.php(202): XF\Job\Manager->runJobInternal(Array, 7.96793)
#17 src/XF/Job/Manager.php(86): XF\Job\Manager->runJobEntry(Array, 7.96793)
#18 job.php(43): XF\Job\Manager->runQueue(false, 8)
#19 {main}
 

Creaky

Well-known member
I keep getting this error:
Code:
•    GuzzleHttp\Exception\ClientException: Error submitting sitemap to http://www.bing.com/ping?sitemap=https%3A%2F%2Fdomain.com%2Fforum%2Fsitemap.php: Client error: `GET http://www.bing.com/ping?sitemap=https%3A%2F%2Fdomain.com%2Fforum%2Fsitemap.php` resulted in a `410 Gone` response
•    src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Exception/RequestException.php:113
•    Generated by: Unknown account
•    Jan 21, 2022 at 6:46 AM

Stack trace
#0 src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Middleware.php(66): GuzzleHttp\Exception\RequestException::create(Object(GuzzleHttp\Psr7\Request), Object(GuzzleHttp\Psr7\Response))
#1 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(204): GuzzleHttp\Middleware::GuzzleHttp\{closure}(Object(GuzzleHttp\Psr7\Response))
#2 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(153): GuzzleHttp\Promise\Promise::callHandler(1, Object(GuzzleHttp\Psr7\Response), NULL)
#3 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/TaskQueue.php(48): GuzzleHttp\Promise\Promise::GuzzleHttp\Promise\{closure}()
#4 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(248): GuzzleHttp\Promise\TaskQueue->run(true)
#5 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(224): GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitFn()
#6 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(269): GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending()
#7 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(226): GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitList()
#8 src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php(62): GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending()
#9 src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php(131): GuzzleHttp\Promise\Promise->wait()
#10 src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php(89): GuzzleHttp\Client->request('get', 'http://www.bing...', Array)
#11 src/XF/Sitemap/Builder.php(508): GuzzleHttp\Client->__call('get', Array)
#12 src/XF/Sitemap/Builder.php(432): XF\Sitemap\Builder->sendPing()
#13 src/XF/Sitemap/Builder.php(73): XF\Sitemap\Builder->completeBuild()
#14 src/XF/Job/Sitemap.php(27): XF\Sitemap\Builder->build(7.67854)
#15 src/XF/Job/Manager.php(260): XF\Job\Sitemap->run(7.96793)
#16 src/XF/Job/Manager.php(202): XF\Job\Manager->runJobInternal(Array, 7.96793)
#17 src/XF/Job/Manager.php(86): XF\Job\Manager->runJobEntry(Array, 7.96793)
#18 job.php(43): XF\Job\Manager->runQueue(false, 8)
#19 {main}
Think that’s this issue

 

Mr. Jinx

Well-known member
errors in ACP > Public navigation:
Code:
[LIST]
[*]InvalidArgumentException: Accessed unknown getter 'nofollow' on XF:Navigation[searchProfilePosts]
[*]src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:206
[/LIST]
#0 src/XF/Mvc/Entity/Entity.php(118): XF\Mvc\Entity\Entity->get('nofollow')
#1 internal_data/code_cache/templates/l3/s0/admin/navigation_list.php(117): XF\Mvc\Entity\Entity->offsetGet('nofollow')
#2 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\StandardLib\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#3 internal_data/code_cache/templates/l3/s0/admin/navigation_list.php(17): XF\Template\Templater->callMacro('navigation_list', 'navigation_list...', Array, Array)
#4 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\StandardLib\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#5 internal_data/code_cache/templates/l3/s0/admin/navigation_list.php(154): XF\Template\Templater->callMacro('navigation_list', 'navigation_list', Array, Array)
#6 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\StandardLib\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#7 internal_data/code_cache/templates/l3/s0/admin/navigation_list.php(17): XF\Template\Templater->callMacro('navigation_list', 'navigation_list...', Array, Array)
#8 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\StandardLib\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#9 internal_data/code_cache/templates/l3/s0/admin/navigation_list.php(199): XF\Template\Templater->callMacro('navigation_list', 'navigation_list', Array, Array)
#10 src/XF/Template/Templater.php(1651): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\StandardLib\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#11 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('navigation_list', Array)
#12 src/XF/Mvc/Renderer/Html.php(50): XF\Template\Template->render()
#13 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(460): XF\Mvc\Renderer\Html->renderView('XF:Navigation\\L...', 'admin:navigatio...', Array)
#14 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(442): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#15 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(402): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#16 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(60): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#17 src/XF/App.php(2351): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#18 src/XF.php(517): XF\App->run()
#19 admin.php(13): XF::runApp('XF\\Admin\\App')
#20 {main}
 

Frode789

Well-known member
Getting tons of "nofollow" errors relating to Xenporta. (Literally 6 pages of server errors).
F.ex:
Code:
InvalidArgumentException: Accessed unknown getter 'nofollow' on XF:Navigation[EWRporta] src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:206
Generated by: Tex Jan 23, 2022 at 2:19 PM
Stack trace
#0 src/XF/Mvc/Entity/Entity.php(118): XF\Mvc\Entity\Entity->get('nofollow')
#1 internal_data/code_cache/templates/l1/s0/admin/nulumia_seo_navigation_edit_macros.php(15): XF\Mvc\Entity\Entity->offsetGet('nofollow')
#2 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\LazyImageLoader\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#3 internal_data/code_cache/templates/l1/s0/admin/navigation_edit.php(153): XF\Template\Templater->callMacro('nulumia_seo_nav...', 'nofollow', Array, Array)
#4 src/XF/Template/Templater.php(1651): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\LazyImageLoader\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#5 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('navigation_edit', Array)
#6 src/XF/Mvc/Renderer/Html.php(50): XF\Template\Template->render()
#7 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(460): XF\Mvc\Renderer\Html->renderView('XF:Navigation\\E...', 'admin:navigatio...', Array)
#8 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(442): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#9 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(402): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#10 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(60): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#11 src/XF/App.php(2351): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#12 src/XF.php(517): XF\App->run()
#13 admin.php(13): XF::runApp('XF\\Admin\\App')
#14 {main}
Request state
array(4) {
  ["url"] => string(35) "/admin.php?navigation/EWRporta/edit"
  ["referrer"] => string(54) "https://www.boardgamedungeon.net/admin.php?navigation/"
  ["_GET"] => array(1) {
    ["navigation/EWRporta/edit"] => string(0) ""
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}

Code:
InvalidArgumentException: Accessed unknown getter 'nofollow' on XF:Navigation[th_donate] src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:206
Generated by: Tex Jan 23, 2022 at 2:19 PM
Stack trace
#0 src/XF/Mvc/Entity/Entity.php(118): XF\Mvc\Entity\Entity->get('nofollow')
#1 internal_data/code_cache/templates/l1/s0/admin/navigation_list.php(75): XF\Mvc\Entity\Entity->offsetGet('nofollow')
#2 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\LazyImageLoader\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#3 internal_data/code_cache/templates/l1/s0/admin/navigation_list.php(17): XF\Template\Templater->callMacro('navigation_list', 'navigation_list...', Array, Array)
#4 src/XF/Template/Templater.php(824): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\LazyImageLoader\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#5 internal_data/code_cache/templates/l1/s0/admin/navigation_list.php(199): XF\Template\Templater->callMacro('navigation_list', 'navigation_list', Array, Array)
#6 src/XF/Template/Templater.php(1651): XF\Template\Templater->{closure}(Object(SV\LazyImageLoader\XF\Template\Templater), Array, NULL)
#7 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('navigation_list', Array)
#8 src/XF/Mvc/Renderer/Html.php(50): XF\Template\Template->render()
#9 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(460): XF\Mvc\Renderer\Html->renderView('XF:Navigation\\L...', 'admin:navigatio...', Array)
#10 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(442): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#11 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(402): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#12 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(60): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#13 src/XF/App.php(2351): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#14 src/XF.php(517): XF\App->run()
#15 admin.php(13): XF::runApp('XF\\Admin\\App')
#16 {main}
Request state
array(4) {
  ["url"] => string(22) "/admin.php?navigation/"
  ["referrer"] => string(67) "https://www.boardgamedungeon.net/admin.php?options/groups/EWRporta/"
  ["_GET"] => array(1) {
    ["navigation/"] => string(0) ""
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}

etc..
 

ichpen

Well-known member
Both addons are receiving an update to fix this.

Now fixed in the new update, hoping to push this by tonight!

This should have been solved in the last two updates, are you running the very latest version?

Chipped in with my contribution just now though I'll hold back until UIX issues are resolved.

Good luck.
 
Top