1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Search doesn't find the word, but doesn't display 'No results found'

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Grover, Aug 28, 2010.

  1. Grover

    Grover Well-Known Member


    When I,
    • Go to Search... - dropdown,
    • Put in the word: will,
    • and Posted by Member: Grover
    • Click [Find Now]...
    Xenforo gives me a result overview of 10 pages... but the word 'will' is never used in 99% of those postings.
  2. Brandon_R

    Brandon_R Guest

    Maybe Will is a common word and the search removes it from the query only leaving the member name as the parameter so it returns all posts from the db posted by you?
  3. Grover

    Grover Well-Known Member

    Could be yeah, but then XF needs to give feedback to me as the enduser that it did that.

    You see, change the word 'will' to 'and' in the above example and XF gives me this feedback:

    ...which is the error message one would expect.
  4. Brandon_R

    Brandon_R Guest

    Confirmed, no results for the word will so it uses the member name as the fallback query.
  5. erich37

    erich37 Well-Known Member

    just doing the search as you described, it actually shows a couple results with the word "will" from Grover. The word "will" is printed in bold letters.

    Please try to search again.
  6. Grover

    Grover Well-Known Member

    Yeah, I know. I stated the first posting slightly to black&white when I said: 'but the word 'will' is never used in any of those postings'. I have changed it now.
  7. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Confirmed, can XF block certain stoppers?
  8. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    I've had the same experience with the word:

    Searching the entire forums for example returns nothing.
    However, searching subforums for example works.

Share This Page