1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 RSS page, dislays blank page with error log.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by RoldanLT, Jan 3, 2014.

  1. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    I have certain forum rss feeds that loads pretty long but at the end will just display a blank page, here.

    Then I have this Server Error Log:

    Error Info
    ErrorException: Fatal Error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 71114415 bytes) - library/Zend/Http/Client/Adapter/Socket.php:442
    Generated By: Draft, 31 minutes ago
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(53) "/forums/pc-games.95/index.rss"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["/forums/pc-games_95/index_rss"] => string(0) ""
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    By the way, If I disable all the addons via config.php, it works fine.
    Any idea what addon is causing it?
     
  3. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Re-enable the add-ons one at a time until you identify the conflicting add-on.
     
    Jake Bunce and RoldanLT like this.
  4. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    I have too many addon :D
     
  5. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It really is the only solution. Regardless, with the information you provided, it would be impossible to tell you the add-on causing it.
     
  6. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    I tried disabling my addons one by one
    and Reloading the rss url but none of them fix it.
     
  7. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Fixed now.
     
  8. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    IT would help others who find this in the future to mention which add-on caused the error for you.
     
  9. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    I don't know what addon update fixed it, sorry.
    Maybe sonnb XenGalery.
     

Share This Page