1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rich Text Editor issue

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Jake Sully, Dec 7, 2012.

  1. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    Hi,

    Rich Text Editor wont show on my forum it shows up fine for everyone else on my forum but not under my account it refuses to show :( i even got Use Rich Text Editor checked in on my account preferences and still it wont show :(

    Whats wrong?

    /Thanks
     
  2. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member

    You haven't by any chance clicked the "Use BB Code Editor" button have you?
     
  3. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    don't even get that text at all on my forum :/ have been looking around create new topic page but no such txt saying anything about use this or that :/

    and no i have not, for some reason i never got rich editor in the first place :/ when i was supposto have 1.
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Does it work if you login to a different account using your same computer / browser? There is the possibility of a client problem, such as javascript being disabled in your browser.
     
  5. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    i used my mobile device and ipad both are same there as well :/ still no rich text editor.
     
  6. Andy.N

    Andy.N Well-Known Member

    The full editor does not show on mobile/ipad by default.
    Sign up for another account on your laptop and try to log in with that.
     
  7. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    well i saw topic about this issue and what i could see is some 1 else had problem as well but when they used their mobile the rich text editor showed up on their mobile device so it think it does show up on ipad and mobile device as well.

    P.S i just made new forum account and i don't any Rich Text Editor on it as well :/ both accounts gives the same result :(

    NOTE: okay i also tried it on IE 9 and strange thing is Editor appears fine on IE 9, so i checked if javascript was off on my chrome and it isn't and i have cleared my cache also wont work still not rich editor :(
     
  8. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    i still need help so i hope some 1 can help me out soon :)
     
  9. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I can take a look if you give me a URL and admin access.
     
  10. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    Ok i will PM you the details.
     

Share This Page