1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Return key

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Mr Lucky, Jun 2, 2014.

  1. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    Sorry I cannot yet reproduce this all the time, it has happened a couple of times for me when typing a post and using the return key (on a Mac keyboard), instead of moving the cursor down a line it actually posts the uncompleted post, in other words it is activating the "create thread" button.

    I wasn't sure if this is a bug at first, or me accidentally hitting some other key as well which is supposed to activate that button.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I suspect you've actually moved out of focusing the editor and have focus elsewhere in the form where pressing that key would submit it.
     
  3. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    How would that be possible while I'm actually typing, I tried to do and
    click somewhere else in the browser window and can't get it to happen yet it sometimes just happens randonmly while typing and hitting the
    return key
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It could be down to another key being hit (tab would move you out of the field for example) or some sort of key combination that causes the browser to submit the form. There isn't any code that programmatically submits the form when you're in the editor.
     
  5. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    OK Thanks
     

Share This Page