• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Resource Manager

BrokenChaos

Active member
#1
I am trying to add a resource and getting this error...


Mysqli statement execute error : Field 'xfa_rmmp_cgv' doesn't have a default value
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 574
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1638
  5. XenForo_DataWriter->_insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1627
  6. XenForo_DataWriter->_save() in XenForo/DataWriter.php at line 1419
  7. XenForo_DataWriter->save() in XenResource/ControllerPublic/Resource.php at line 1188
  8. XenResource_ControllerPublic_Resource->actionSave() in XenForo/FrontController.php at line 351
  9. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  10. XenForo_FrontController->run() in /home/rimbit/public_html/index.php at line 13
Anyone know what i need to do to fix it :whistle:
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
"xfa_rmmp_cgv" isn't a field that we add as part of the Resource Manager.

Therefore, this is likely an issue with an add-on.

Due to the nature of the message, it actually could be an add-on that you have either recently removed or an add-on you have disabled; either way, it's likely an add-on related to the Resource Manager so hopefully that narrows it down a bit.