1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Resource / Custom Fields issue

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Bigstack, Feb 25, 2014.

  1. Bigstack

    Bigstack Member

    On 1.1 this was working great. I have updated both addons but it is throwing up an error:

    Waindigo's Custom Fields addon I believe is the culprit here with making creating a new resource. The fields are all correct in the addon settings, they're just not appearing for some reason. I spent the last 16 hrs on this upgrade and I'm burnt out this might be easy to fix but I can't think right now.

    Code:
    Mysqli prepare error: Unknown column 'featured_count' in 'field list'
        Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
        Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
        Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
        Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 632
        Zend_Db_Adapter_Abstract->update() in XenForo/DataWriter.php at line 1628
        XenForo_DataWriter->_update() in XenForo/DataWriter.php at line 1597
        XenForo_DataWriter->_save() in XenForo/DataWriter.php at line 1393
        XenForo_DataWriter->save() in XenResource/Deferred/Category.php at line 18
        XenResource_Deferred_Category->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
        XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 386
        XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 331
        XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 159
        XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 347
        XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
        XenForo_FrontController->run() in /home/hdf/public_html/admin.php at line 13
     
    Last edited: Feb 25, 2014
  2. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    You'll have to contact the author of the addon that is causing the issue, as it isn't an issue with the core software :)

    Liam
     
  3. Bigstack

    Bigstack Member

    Yea I figured as much. Thank you
     
  4. Jon W

    Jon W Well-Known Member

Share This Page