XF 1.2 Reported posts not appearing

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#3
Is your style compatible with 1.2?
Any outdated templates?
Are you a moderator and do you have permission to view reports?
 

Jeffin

Well-known member
#4
Are you using the Report Centre or have you opted to use a forum for reports instead?
Hi Clickfinity, I am using the Report Centre. There's no specified forum. Do we have to turn on the report centre or something?

Is your style compatible with 1.2?
Any outdated templates?
Are you a moderator and do you have permission to view reports?
Hi Brogan, my style is compatible with 1.2. I also tested whether it works with the default style but it doesn't. I have also disabled all add-ons. I have Super Admin permissions.
 

Jeffin

Well-known member
#6
Do you appear as a moderator in the list?

/admin.php?moderators/
That's it. :D I was only an admin not moderator. I am now, so it is working. Thank you for the solution.

One more question. My forum moderator permissions were put into moderator groups. So if I have to promote a member to moderator, I would change his / her usergroup. With Xenforo, does it work differently? Are these usergroups are not necessary now?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#7
The user groups are primarily for styling and base permissions.

Members must be explicitly promoted to moderator status - just adding to a user group isn't enough.
 

Jeffin

Well-known member
#8
The user groups are primarily for styling and base permissions.

Members must be explicitly promoted to moderator status - just adding to a user group isn't enough.
Okay Thank you. Time for some change within my admin panel. :)
 
Top