• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Replying to a post via post reply keeps loading

#1
Greetings,

On a xenforo I work with when I reply to a post the thread keeps loading and loading without ending process. If I open a new window I can see post has been posted correctly.

Can you please help?

Thanks.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#3
Disable all add-ons and remove any custom JS which may have been added to any templates.

Then test again.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#5
Confirm the issue on a completely unmodified style - in some cases, you will see changes like the JS being used to load ads interfering.
 
#8
After playing around I have found that statcounter is the culprit.

I was adding it to ad_header style template.

Any ideas where I can add it safely without causing disruption? I am replacing the actual IDs with XXXX for security reasons.

<!-- Start of StatCounter Code for Default Guide -->

<script type="text/javascript">

var sc_project=XXXXXXX;

var sc_invisible=1;

var sc_security="XXXXX";

var scJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ?

"https://secure." : "http://www.");

document.write("<sc"+"ript type='text/javascript' src='" +

scJsHost+

"statcounter.com/counter/counter.js'></"+"script>");

</script>

<noscript><div class="statcounter"><a title="free hit

counter" href="http://statcounter.com/" target="_blank"><img

class="statcounter"

src="http://c.statcounter.com/9985839/0/7f696fc9/1/"

alt="free hit counter"></a></div></noscript>

<!-- End of StatCounter Code for Default Guide -->​