1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Registering and any field links me to a forum thread!?!?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by surfsup, Mar 29, 2013.

  1. surfsup

    surfsup Well-Known Member

    Strangest thing ever, we are a big board and have the latest update etc.

    When anyone tries to register, and click in any of the text fields it automatically links to a thread.

    My site here

    Why is this happening and what can we do to fix it?
  2. ENF

    ENF Well-Known Member

    The whole registration page is one big link.
  3. ENF

    ENF Well-Known Member

    Here's your problem:

    <li class="panel Notice DismissParent notice_5"><div class="baseHtml noticeContent">Dear Guest, Download your copy of TMF Clean Informer Magazine-  <a href="[URL='http://xenforo.com/community/view-source:http://www.truckmountforums.com/threads/tmf-clean-informer-1-issue-download-your-copy.38610/']http://www.truckmountforums.com/threads/tmf-clean-informer-1-issue-download-your-copy.38610/[/URL]">Visit here for more details</a</div>
    Your closing tags are wrong. (coming from the notice pop-up)
    Jake Bunce, Dodgeboard and surfsup like this.
  4. surfsup

    surfsup Well-Known Member

    yeah, I just had to 'remove' our notice that ive had for the past two months so the registration page will work again.....

    Not sure what the problem is but ill mess with it more in the morning
  5. Dodgeboard

    Dodgeboard Well-Known Member

    Have you made any recent changes to your htaccess file?
  6. surfsup

    surfsup Well-Known Member

    Genies! LOL, code is fixed. :D
  7. ENF

    ENF Well-Known Member

    Confirmed, the page is fixed from what I can see. Glad it was an easy fix. :)
    surfsup likes this.

Share This Page