1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Register Globals Errors

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Hamma, Mar 15, 2014.

  1. Hamma

    Hamma Member

    I get constant register_globals erros in my server error log, probably because I'm running the latest version of PHP. Is this fixed in 1.3? Or is there a way to fix it in 1.2?
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    XF doesn't use register_globals -- as a matter of fact, the text doesn't even exist in XF. What is the specific error?
     
  3. Hamma

    Hamma Member

    Here's one of them:

    PHP:
    ErrorExceptionFatal ErrorDirective 'register_globals' is no longer available in PHP Unknown:0
    Generated By
    Unknown AccountToday at 12:54
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
      [
    "url"] => string(63"http://www.example.com/showthread.php?goto=newpost&t=24290"
      
    ["_GET"] => array(2) {
        [
    "goto"] => string(7"newpost"
        
    ["t"] => string(5"24290"
      
    }
      [
    "_POST"] => array(0) {
      }
    }
    I get all sorts of these on all sorts of different pages.

    I just changed a setting, curious if it was in my php.ini though still not sure why it would show in the XF logs.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That will likely be something related to your php.ini.
     
  5. Hamma

    Hamma Member

    Cleared the logs will post if I see it come back :)
     
  6. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    You probably have register globals still defined in your php.ini file, you should remove it :)

    Liam
     
  7. Hamma

    Hamma Member

    Yep good to go now :D

    One of those things that after you type it and read it the light bulb turns on.
     

Share This Page