1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Problem with "go to first unread message"

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by GreatG, Sep 30, 2014.

  1. GreatG

    GreatG Member

    Hi there,

    My board URL's looks like: e.g.: http://de.[domain].com/[game]/board
    Also, this URL is submitted in the basic settings.

    Unfortunately, the "Go to first unread message" button redirects to http://de.[domain].com/index.php/[threadID]/#[postID]

    So it cuts the part /[game]/board

    What could be the problem?

    PHP:
                        <a href="{xen:link threads/unread, $thread}" title="{xen:phrase go_to_first_unread_message}">{xen:helper wrap$thread.title50}</a>
                    <
    xen:else />
                        <
    a href="{xen:link threads, $thread}">{xen:helper wrap$thread.title50}</a>
                    </
    xen:if>
    This part is responsible for the Links, but I don't know from where the xen:link syntax takes the first part of the URL.

    Anyone could help?

    thanks in advance,
    GG
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Is /board supposed to represent the forum?

    The thread URL only contains the path where the forum is installed, the /threads route, the thread title and ID.

    Without actual links it's difficult to know what the exact problem is.
     
  3. GreatG

    GreatG Member

    Hi Brogan,
    yes, /board represents the forum.
    I'll send you a support request with the valid links.
     

Share This Page