1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

******* - Predefined Replies [Paid] [Deleted]

Discussion in 'Add-on Releases' started by Brivium, May 29, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    ******* submitted a new resource:

    ******* - Predefined Replies - This addon allows users to easily load predefined replies in the editor.

    Read more about this resource...
     
  2. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    I don't understand the setting on this. Does this apparently trim what is shown on the public interface when selecting the message? If so... it doesn't work. Also, the image alignment in redactor editor is off in the latest XF 1.3.4.

    I have the setting to 50, what I suspect is characters, yet the entire message shows on the frontend...

    Oh... and as you can see, the phrase isn't rendering either.

    Screen Shot 2014-07-23 at 6.18.49 pm.png
     
  3. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Hello,

    Thanks for your report. We will check your reported issues and a will have an upgrade version shortly.

    Regards,
     
    Anthony Parsons likes this.
  4. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Anthony Parsons likes this.
  5. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    Lovely, thank you... shows great now. The redactor editor icon is still out of place though on mine with a default XF skin... but the rest is all fixed and working correctly, thank you.

    I'm not actually using the default redactor icon, I was purely testing it on default skin to ensure it was working correctly.

    Screen Shot 2014-07-23 at 7.49.20 pm.png
     
  6. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Please clear cache and try again.

    Regards,
     
    Anthony Parsons likes this.
  7. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    Did that... disabled caches in Safari as well... still shows out of place. Maybe a Safari thing?
     
  8. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    It also shows the raw phrase, not actual phrase, on hover:

    Screen Shot 2014-07-23 at 7.55.04 pm.png
     
  9. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Anthony Parsons likes this.
  10. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    The new download won't let me upgrade, as it says it's older than what is installed.
     
    Brivium likes this.
  11. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Please try again.

    Regards,
     
    Anthony Parsons likes this.
  12. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

  13. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    Beautiful... fixed. Thanks.

    Found another issue on the account page. When going to the predefined inputs in the accounts, there is no option in the left menu for predefined replies, thus it highlights the "password" menu item instead. Just looks unprofessional is all...

    Screen Shot 2014-07-24 at 9.56.57 am.png
     
    Brivium likes this.
  14. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Thanks for your your report. We will solve this issue shortly.

    Regards,
     
    Anthony Parsons likes this.
  15. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    Also got two errors logged in this from yesterday... I have the branding free version:

    Code:
    Error Info
    ErrorException: Fatal Error: syntax error, unexpected ''<div id="BRCopyright" class="' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE) - library/*******/*******Helper/1000100/EventListeners.php:129
    Generated By: Unknown Account, Today at 9:49 AM
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(48) "https://www.myptsd.com/c/taigachat/activity.json"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(4) {
        ["_xfRequestUri"] => string(10) "/c/forums/"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
    Code:
    Error Info
    ErrorException: Fatal Error: main(): Failed opening required '/home/ptsdforu/public_html/c/library/*******/*******Helper/1000100/EventListeners.php' (include_path='/home/ptsdforu/public_html/c/library:.:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') - library/*******/*******Helper/EventListeners.php:24
    Generated By: Unknown Account, Yesterday at 7:40 PM
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(66) "https://www.myptsd.com/c/threads/arguing-as-a-trigger.20403/page-2"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
     
  16. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Could you please give us a FTP account via Conversation. We will check your issue.

    Regards,
     
  17. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    I'll see if it happens again first...
     
  18. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    Anthony Parsons likes this.
  19. Anthony Parsons

    Anthony Parsons Well-Known Member

    Awesome... thanks.
     
  20. Wesker

    Wesker Active Member

    Is there anyway to set this to 0

    Predefined Reply Snippet Maximum Length

    Currently it's set at 10 minimum.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page