1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Option_javaScriptSource Removed from Performance Tab?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Junior, Sep 11, 2011.

  1. Junior

    Junior Well-Known Member

    I'm not sure if this is just a bug on my end or this was removed for changes in 1.1 but when I go to the Performance tab in Admin options I can no longer choose the location of javascript files. Did I miss something? :)
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    1.1 hasn't yet been rolled out so your site can only be 1.0.4 at the most.

    It's still there under the Performance tab, at the bottom of the page.
     
  3. James

    James Well-Known Member

    I don't see it under the Performance tab, the last thing on mine is the jQuery source (and I have debug enabled).
     
    Junior likes this.
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I assumed that's what he meant - the jQuery source.
     
  5. Floris

    Floris Guest

    Maybe he meant in anticipation for changes to come in 1.1, already done now, in 1.0.4
     
    Junior likes this.
  6. James

    James Well-Known Member

    There used to be an option that allowed you to specify a URL to move JS to. I think it was replaced with a config variable though.
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Ah, that was changed a while ago.

    http://xenforo.com/community/thread...ontent-and-javascript-done.14902/#post-195151

     
  8. Junior

    Junior Well-Known Member

Share This Page