1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Nodes with root node as parent, adds spurious box on page

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by MGSteve, Nov 29, 2011.

  1. MGSteve

    MGSteve Well-Known Member

    We have a few forums that have no parent node, i.e. the parent is the root node. However, this causes XF to display an empty node box (I presume its a node box) above them.

    Any way to remove it?

    i.e. the box below '.org Forums'.
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is done intentionally to show the grouping a little more clearly.

    It should just be an empty category strip div in a level 1 forum.
  3. MGSteve

    MGSteve Well-Known Member

    I appreciate why its there Mike, but is there anyway it could be removed optionally if there is no node there - i.e. the root node. It just doesn't look right!

    Or even if it was simply a seperator line as between the first two forums - I guess it needs something there, but the box as it is just looks as if something's supposed to be there.

    I know I could add another node and put the two forums in it, but it would be better for us for them to be outside of a category / node.
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Admin CP -> Appearance -> Templates -> EXTRA.css

    Add this code:

    .nodeList .forum.level_1 .categoryStrip
    	display: none;
    MGSteve and Morgain like this.
  5. MGSteve

    MGSteve Well-Known Member

    Cheers Jake, spot on as always :)

Share This Page