1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No hidden members [Deleted]

Discussion in 'Template Modifications' started by Adam Howard, Jun 30, 2013.

  1. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Adam Howard submitted a new resource:

    No hidden members - Everyone can be seen online

    Read more about this resource...
     
  2. imno007

    imno007 Active Member

    Thanks for sharing, I might try this out at some point. I'm surprised that Xenforo doesn't already let admins disallow this, but I hadn't gotten around to discovering it for myself yet.
     
    Adam Howard likes this.
  3. snoopy5

    snoopy5 Well-Known Member

    Hi

    I wold love to try this addon, but have problems to follow the instructions. I am using XF 1.2 and there is nothing to click on called "Create Template Modification"


    Code:
    YOUR FORUM URL/admin.php?template-modifications
    
    The Templates:
    
    Click on "Create Template Modification"
    
    Did this change in 1.2?
     
  4. oman

    oman Well-Known Member

    You now need debug mode enabled to see that button.
     
  5. snoopy5

    snoopy5 Well-Known Member

    where do I find the debug mode enabler?
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Its enabled in the configuration file, but it is recommended for users to make direct template edits.
     
  7. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    That sucks.

    I much preferred the beta when debug mode was not required.

    Going to have to work on some way to change this...
     
  8. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  9. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Adam Howard updated No hidden members with a new update entry:

    Debug mode bug - Patch Fix

    Read the rest of this update entry...
     
    Last edited by a moderator: Aug 21, 2013
  10. oman

    oman Well-Known Member

    I actually just put /add to the url on the Template modification page.
     
  11. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    You can manually type out the url, but I find it more convenient to bring back the button, so I can find it & access it easily & quickly (without remembering the full path)
     
  12. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    For some reason it's not working for the last part as staff cannot hide i don't know why. could you help me please @Adam Howard

    Edit nvm working now for odd reason
     
    Last edited: Aug 26, 2013
    Adam Howard likes this.
  13. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Glad you got it working :)
     
    MasterPiece likes this.
  14. QenTox

    QenTox Well-Known Member

    I did everything just as it was written in this guide, but I am still able to see and to disable my online status. What I am doing wrong please?

    I left the options not mentioned in the guide untouched, so I have like this:

    Search Type: Simple Replacement
    Execution Order: 10
    Automatically apply template modification (check box ticked)
    Add-on: Nothing chosen

    Any idea what I've done wrong?
     
  15. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Re-read the guide.... Of course you can hide, you're staff.

    What do you mean you have things not mentioned? Follow the guide exactly.
     
  16. QenTox

    QenTox Well-Known Member

    I did everything as it was suggested to do in the guide. Then I used my test account and I was still able to show/hide my online status.
     
  17. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    This was tested on XenForo 1.2.
    This was tested using the default style

    If you are not using 1.2, upgrade.
    If you have a custom style, contact the developer.
     
  18. QenTox

    QenTox Well-Known Member

    I am using XF 1.2.1 and it doesn't matter if I am using default or custom style, as I can still show/hide my online status.
     
  19. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Re-apply and re-follow all steps.

    Don't know how to help you. This works for me using the stock XenForo. You must have done something wrong.
     
  20. QenTox

    QenTox Well-Known Member

    Is everything done right on this screen?

    account_privacy.png
     

Share This Page