1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New user registration:- Server error occurred while activating account

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by gginni, Apr 20, 2013.

  1. gginni

    gginni Active Member


    I Signed up new account and email verification link was received in email but after clicking on email verification link I'm getting below error:-

    A server error occurred. Please try again later.

    Then I went to ACP>>Users>>Edit User to activate that user. I changed the User state from Awaiting email confirmation to Valid and I got below mentioned error:-

    The following error occurred:

    Mysqli prepare error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user_id = 1493' at line 3
    1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
    2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in MyPoints/Model/Currency.php at line 215
    5. MyPoints_Model_Currency::updateUserPoints() in MyPoints/DataWriter/User.php at line 38
    6. MyPoints_DataWriter_User->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1385
    7. XenForo_DataWriter->save() in XenForo/ControllerAdmin/User.php at line 481
    8. XenForo_ControllerAdmin_User->actionSave() in XenForo/FrontController.php at line 310
    9. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    10. XenForo_FrontController->run() in /home/onlinesa/public_html/xentest/admin.php at line 13
    Please resolve this issue as soon as possible.My forum is currently down for maintenance and I want to go live as early as possible. This is very big error.
  2. gginni

    gginni Active Member

    Here is screenshot of error:-

  3. gginni

    gginni Active Member

    Anyone here to help?? New users are not able to register :(
  4. gginni

    gginni Active Member

    Again problem was with Mypoints addon... I disabled the addon and it is working :(

    What the heck is this now :(..I badly want some points addon and that is not working :(
  5. xf_phantom

    xf_phantom Well-Known Member

    Deactivate mypoints! It's causing the problem
  6. borbole

    borbole Well-Known Member

    Post this at that mod 's support thread so its coder can look into it.

Share This Page