1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Reproduce Need to click onto "Like" twice" to make it happen

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by erich37, Aug 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    sometimes, I need to click onto the "Like" twice in order to show-up "Unlike" so that I know that in fact I can see I have liked the post or comment.

    So it seems there is a bug at the "Like"-link.
    Does not work all the time.

    Using latest FireFox browser and Win XP.
  2. Enigma

    Enigma Well-Known Member

    I haven't experienced this. The first time you click the "like" button, does the "loading" overlay/image appear in the top right corner of the page, but never complete?
  3. Brandon_R

    Brandon_R Guest

    Can't confirmed it here.

    And by latest firefox do you mean FF 4 or FF 3.6?
  4. Peggy

    Peggy Well-Known Member

    I've not experienced this either.
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can't say I've seen this either.
  6. Ryan

    Ryan Well-Known Member

    Nor have I.

    Maybe the OP started this thread in hopes of people trying it out on him? :p

    I've used it on FF 3.6, IE7, and IE8
  7. erich37

    erich37 Well-Known Member

    using FireFox version 3.6.8
  8. erich37

    erich37 Well-Known Member

    maybe it is just an issue I am having with my mouse, as soemtimes it makes double-click instead of just one click.
    You might want to close this thread, Mike.
  9. Lawrence

    Lawrence Well-Known Member

    Closed as requested.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page