1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 mysql error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Alofoxx, Feb 27, 2013.

  1. Alofoxx

    Alofoxx Member

    something broke and i had not changed anything. is it the mysql server?
    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    ErrorException: Undefined index: node_id - library/EWRporta/Model/Post.php:13
    Generated By: Alofoxx, A moment ago
    Stack Trace
    #0 /library/EWRporta/Model/Post.php(13): XenForo_Application::handlePhpError(11, Array)
    #1 /library/XenForo/DataWriter/Discussion/Thread.php(103): EWRporta_Model_Post->getPostsInThread()
    #2 /library/XenForo/CacheRebuilder/Thread.php(71): XenForo_DataWriter_Discussion_Thread->rebuildDiscussionCounters(0, Array, NULL)
    #3 /library/XenForo/ControllerHelper/CacheRebuild.php(26): XenForo_CacheRebuilder_Thread->rebuild(Array, 'http://fsrminec...', 'admin.php?tools...', true)
    #4 /library/XenForo/ControllerAdmin/Tools.php(78): XenForo_ControllerHelper_CacheRebuild->rebuildCache()
    #5 /library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionCacheRebuild(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 /library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch()
    #7 /admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #8 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(53) "http://fsrminecraft.com/admin.php?tools/cache-rebuild"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["tools/cache-rebuild"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(5) {
        ["process"] => string(1) "1"
        ["caches"] => string(28) "[["Thread",{"batch":"250"}]]"
        ["position"] => string(1) "0"
        ["redirect"] => string(47) "http://fsrminecraft.com/admin.php?tools/rebuild"
        ["_xfToken"] => string(53) "1,1361987564,8c59cdcc2a80dc812df8ac39145949c672ae2553"
      }
    }
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    The error seems to reference XenPorta. Disable that to see if the issue is resolved.
     
    Jake Bunce likes this.
  3. Alofoxx

    Alofoxx Member

    Thanks
    it was the template override settings in the newest version.
     
  4. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    How did you fix it ?
     

Share This Page